Van itt valakinek online személyi edzője? Megéri az árát?
5000 ft/hó, összeállítanak egy személyre szabott edzéstervet, étrendet, hetente friss edzéstervet adnak, és emailben válaszolnak ha kérdés van.
Szerintetek?
Nyilván jobb lenne személyesen, de az egyrészről irdatlan drága, másrészről én nem jutok el terembe.
Kidobott pénz.
Étrendet te is össze tudsz állítani, nem nehéz, minimális utánaolvasás kell.
Heti friss edzésterv parasztvakítás, egy edzésterv mellett 3-6 hónapig nyugodtan megmaradhatsz, nyilván kicsit variálva a dolgokat. 5000huf/hó ért pedig edzőtermi bérletet kapsz.
Mi a gondod a teremmel, hogy nem jutsz el soha?
Kérdésre itt, és teremben is bárki szívesen válaszol, illetve neten MINDEN megvan, csak keresni kell tudni.
Semmi gondom nem lenne a konditeremmel, de én most nem dolgozom, itthon vagyok a kisfiammal. A férjem reggeltől estig dolgozik, szombaton is, én meg itt vagyok két város között a "puszta" közepén, kocsi nélkül, és a gyerekre se tudna vigyázni senki, egyszóval esélyem sincs elmenni.
Itt is kérdeztem már, utána is olvastam amennyire lehet, de attól félek ehhez én kevés vagyok egyedül, jó lenne egy kis segítség, minden vacakkal mégse jöhetek ide. :(
Hát, ez igen kényelmetlen szitu igen. Láttam már gyereket konditeremben, hogy várja amíg anyu végez, de én személy szerint nem vinnék oda, és nem is ajánlanám.
Akkor viszont próbálj valami ilyesmit ki, tényleg kényszerhelyzetben vagy. Pár hónap után úgyis belejössz, és már magadtól is tudnád csinálni, nem hiszem hogy 2-3 hónapnál tovább trénerre lenne szükséged.
Mindenesetre sok sikert, itt szerintem bárki szívesen segít, ha valami konkrét kérdésed van.
Áááá, másfél éves, az teljesen kizárt, hogy elvigyem:-) 1 percig nem figyelnék rá és tuti, hogy a guggolóállvány tetejéről kéne levadásznom :-)
Még gondolkodok rajta, de valamit ki kell találnom.... :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!