Hogyan tudnék szívvel-lélekkel edzeni?
Figyelt kérdés
Nos az a lényeg, hogy 1-2 éve már igencsak szemezgetek az edzéssel. Mindent tudok róla szinte, de valahogy megragadtam elméleti szinten. Úgy érzem, hogy nincs hozzá akaratom, ha egy bizonyos szempontból nézem. Akarom csinálni, de amikor már ott vagyok, és fáj, akkor elmegy a kedvem az egésztől, meg azt mondom, hogy nekem ezt úgyis felesleges csinálni.
Pedig kéne, egészségügyi szempontból is.
Én nem akarok ilyen kis kötsög lenni. Valaki tudna írni valami okosat? :S Hogyan motiválhatnám magam, vagy ilyesmi.
2014. okt. 31. 23:02
11/11 anonim válasza:
ha elekzded akkor onnan már könnyebb,ha jó helyet találsz akkor akár a közösség tagjává is válhatsz.az pedig húzó erő,hogy jobb legyél mint a Béla,mert ő csak 100at nyom fekve,de én 104et is tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!