Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék szívvel-lélekkel...

Hogyan tudnék szívvel-lélekkel edzeni?

Figyelt kérdés

Nos az a lényeg, hogy 1-2 éve már igencsak szemezgetek az edzéssel. Mindent tudok róla szinte, de valahogy megragadtam elméleti szinten. Úgy érzem, hogy nincs hozzá akaratom, ha egy bizonyos szempontból nézem. Akarom csinálni, de amikor már ott vagyok, és fáj, akkor elmegy a kedvem az egésztől, meg azt mondom, hogy nekem ezt úgyis felesleges csinálni.

Pedig kéne, egészségügyi szempontból is.

Én nem akarok ilyen kis kötsög lenni. Valaki tudna írni valami okosat? :S Hogyan motiválhatnám magam, vagy ilyesmi.

2014. okt. 31. 23:02
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ja és 23
2014. okt. 31. 23:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
"egészségügyi szempontból is. "/"Én nem akarok ilyen kis kötsög lenni.", ez nem elég motiváció?
2014. okt. 31. 23:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézz meg pár komolyabb formát edzés előtt aztán állj be a tükör elé meztelenül.
2014. okt. 31. 23:06
 4/11 A kérdező kommentje:
igen és akkor? :S elkönyvelem, hogy én úgysem lehetek olyan soha, belenyugszom és kész. De mársészről meg nem akarok belenyugodni. Kajak úgy érzem, mintha szabályosan a jó és a rossz küzdene bennem. A rossz azt akarja, hogy ilyen maradjak, a jó meg nem.
2014. okt. 31. 23:08
 5/11 A kérdező kommentje:
(reményvesztettség "on")
2014. okt. 31. 23:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Túlbonyolítod a dolgot.

Ez csak edzés.

Nem kell ennyit görcsölni rajta.

Kezdd el, eleinte kicsit könnyebben, aztán egyre nehezebben, hallgass közbe zenét (ha neked úgy jobb), adj bele mindent, aztán éld át azt a boldog érzést, hogy totál ki vagy fáradva és az endorfin és dopamin szinted megemelkedik.

ezt csinálod heti 3-szor.

Nem nagy dolog, vágjál már bele.

Ha bele se kezdesz, nem tudhatod, hogy mit hagysz ki.

Fájni meg max. eleinte/a gyakorlatok közbe fáj.

2014. okt. 31. 23:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez elég szánalmas. Ha edzeni akarsz járj el edzeni ha nem akarsz ne járj, ezt nem tudjuk mi eldönteni helyetted. Ha szarul nézel ki akkor sem döl össze a világ, de ha te ennél jobbat akarsz az nem jár ingyen.
2014. okt. 31. 23:37
 8/11 Musclemore ***** válasza:

Jól mondják az előbbiek.

Ha belekezdesz élvezni fogod!

Elfelejted mindennapi problémáidat, nem olyan nehéz mint hiszed.

2014. okt. 31. 23:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Elszántság, kitartás és egy kis fanatizmus:-)Pár hónap múlva meg majd a tükör motivál.

És soha ne kummants el egy edzést se!

2014. nov. 8. 10:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Kezdd már el! MOST MÁR IDEGES LESZEK!

Üdv: Béla a 190 kilós pörölyfej

2014. nov. 8. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!