Hogyan tudnék szívvel-lélekkel edzeni?
Nos az a lényeg, hogy 1-2 éve már igencsak szemezgetek az edzéssel. Mindent tudok róla szinte, de valahogy megragadtam elméleti szinten. Úgy érzem, hogy nincs hozzá akaratom, ha egy bizonyos szempontból nézem. Akarom csinálni, de amikor már ott vagyok, és fáj, akkor elmegy a kedvem az egésztől, meg azt mondom, hogy nekem ezt úgyis felesleges csinálni.
Pedig kéne, egészségügyi szempontból is.
Én nem akarok ilyen kis kötsög lenni. Valaki tudna írni valami okosat? :S Hogyan motiválhatnám magam, vagy ilyesmi.
Túlbonyolítod a dolgot.
Ez csak edzés.
Nem kell ennyit görcsölni rajta.
Kezdd el, eleinte kicsit könnyebben, aztán egyre nehezebben, hallgass közbe zenét (ha neked úgy jobb), adj bele mindent, aztán éld át azt a boldog érzést, hogy totál ki vagy fáradva és az endorfin és dopamin szinted megemelkedik.
ezt csinálod heti 3-szor.
Nem nagy dolog, vágjál már bele.
Ha bele se kezdesz, nem tudhatod, hogy mit hagysz ki.
Fájni meg max. eleinte/a gyakorlatok közbe fáj.
Jól mondják az előbbiek.
Ha belekezdesz élvezni fogod!
Elfelejted mindennapi problémáidat, nem olyan nehéz mint hiszed.
Elszántság, kitartás és egy kis fanatizmus:-)Pár hónap múlva meg majd a tükör motivál.
És soha ne kummants el egy edzést se!
Kezdd már el! MOST MÁR IDEGES LESZEK!
Üdv: Béla a 190 kilós pörölyfej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!