Mennyi idő kell?
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt hozhatom Fegyencedzéssel + jó kajával Seth Rollins pankrátor testét,naturálban ?2014. okt. 30. 17:43
11/24 anonim válasza:
Az "anyagosakat" sem kell lenézni kivéve ha tizenéves hülyegyerekek.
12/24 anonim válasza:
Nézd, én edzettem 29 évig tisztán. Most 44 évesen már tolok pici tesztót (tényleg nem sokat) ,hogy a forma maradjon. Mert 40 fölött már erősen csökken a tesztótermelés, ilyenkor már nem árt egy kis rásegítés. De azzal neked nem kell foglalkozni, hogy ki mit tol, az az ő dolga, te magaddal törődj.
13/24 A kérdező kommentje:
múltkor hallottam , h egy 17 éves gyereket szteroid szedése miatt vittek kórházba...mármint összevissza,csak adagolta az anyagot...
2014. okt. 30. 18:23
14/24 anonim válasza:
Hát az durva, ha fiatalon kezdik semmi hozzáértéssel. Az tényleg baromság, ezzel egyetértek.
15/24 A kérdező kommentje:
15 éves korod óta súlyzókkal edzel ?
Mert énis annyi vok,és 2 hónapja csinálom a fegyencet :D
2014. okt. 30. 18:28
17/24 A kérdező kommentje:
Jó alakod lehet,már bocsi h tegezlek :)
2014. okt. 30. 18:34
18/24 anonim válasza:
Attól függ, kinek mit jelent a jó forma. Mostani képem-
19/24 A kérdező kommentje:
Gratula...
További sok sikert kívánok :)
És kösi a segítséget :)
2014. okt. 30. 18:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!