Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő kell?

Mennyi idő kell?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt hozhatom Fegyencedzéssel + jó kajával Seth Rollins pankrátor testét,naturálban ?

2014. okt. 30. 17:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Soha.
2014. okt. 30. 17:48
 2/24 A kérdező kommentje:

nem lehet ??

Tudnál képet csatolni, h kb 6 hónap fegyenccel milyen testet érhetek el ?

2014. okt. 30. 17:52
 3/24 anonim ***** válasza:
attól függ honnan indulsz, milyen alkatú vagy.
2014. okt. 30. 17:54
 4/24 A kérdező kommentje:
180cm+, átlagos, ami egy 15 éves 180+-os átlag fiúhoz illik :)
2014. okt. 30. 17:57
 5/24 anonim ***** válasza:

De úgy értem, hogy mennyire vagy zsíros forma. Mert ha nehezen zsírosodsz, akkor kisebb izommal is viszonylag hamar jó formában leszel. De ha tipikus zsíros vékony vagy (skinny fat) akkor évek kellenek egy jó formához. Ez a gyerek és évek óta tolja és csak így néz ki:

[link]

2014. okt. 30. 18:02
 6/24 A kérdező kommentje:
Nehezen hízok, akármennyit eszek pl csokiból nagyon nehezen hízok, akkor kb mennyi idő pl akit küldtél Jay Carter teste?-ha nekem fogynom már nem kell ?
2014. okt. 30. 18:04
 7/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jobb genetikád van nála, akkor ez hozható fél év 1 év alatt. Amúgy súlyzóssal kiegészítve jobban haladnál.
2014. okt. 30. 18:09
 8/24 A kérdező kommentje:

Ezzel tisztában vagyok,de megszeretném mutatni a sok súlyzós beképelt kö**ögnek,h a saját súlyommal mire vagyok képes.. nem a súlyzós edzést szidom,hanem akik azzal + anyagokkal lettek nagyok...

Am bocsi ha bunkóság, de elmondanád h te mivel edzel,és a testedről tudsz épet csatolni ?

2014. okt. 30. 18:14
 9/24 anonim ***** válasza:
Hát én bunkó súlyzós edzést végző vagyok (29 éve nyomom), de a testépítők is végeznek saját testsúlyos gyakorlatokat. Én is húzódzkodok, tolódzkodok, néha megy fekvőtámasz is. Szóval nem kell lenézni egymás módszereit. Vannak jófej testépítők is és vannak a fegyencesek között is beképzeltek. Ez nem attól függ, hogy mit edzel, hanem maga a személyiség a döntő.
2014. okt. 30. 18:17
 10/24 A kérdező kommentje:
bocsi, úgy akartam írni h nem a súlyzós edés végzőket szidom,hanem az ott lévő anyagos embereket :)- bocsi ha rosszul esett le :)
2014. okt. 30. 18:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!