Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mixerrel porrá őrölt zabpehely...

Mixerrel porrá őrölt zabpehely ugyanolyan jól beépíthető étkezésbe, ha nem főzöm meg?

Figyelt kérdés
Botmixerrel őrlöm porrá, és csak összeöntöm fehérjeporral, mert nincs kedvem főzögetni.

2014. okt. 30. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, nyugodtan!
2014. okt. 30. 08:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó.
2014. okt. 30. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:
:) főzni? :) hogy érted? :) nem is hallottam,hogy főzni kellene a zabot :O én csak ráöntöm a fehérjét és kész.
2014. okt. 30. 09:12
 4/7 anonim ***** válasza:

zabkásáról nem hallottál?

csirkemellet is nyersen eszed?

2014. okt. 30. 11:12
 5/7 G. Tamás válasza:
Nekem sem fordult még meg a fejemben, hogy megfőzzem. Reggel egy gyors proteinnel nyakon öntött natur zab, nem kell jobb indító.
2014. okt. 30. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Zabpehely, kedvenc fehérjéd, fahéj, kakaópor, vanília aroma, édesítő, csipet só és gyümölcsök. Mindez megmikrózva egyenlő a breakfast of champions-el.
2014. okt. 30. 12:38
 7/7 Szintiszoli123 ***** válasza:

A boltban kapható ZP-t magas nyomáson gőzölik és pörkölik. Nem kell főzni. Lehet enni úgy, ahogy van, mert meg tudod emészteni. Lehet áztatni, mikrózni, vagy hagyni, hogy forró vízben kicsit megszívja magát. Ez tovább javítja az emészthetőséget, de igazából már nem szükséges.

https://www.youtube.com/watch?v=Ezqi-2fnmJM

2014. nov. 1. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!