Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Itt ki miért/hogy kezdett el...

Itt ki miért/hogy kezdett el edzeni?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 16:48
1 2
 11/14 anonim válasza:

Elnézésedet kérem, amiért pajzsmirigyproblémám volt, és az idióta orvosok nem jöttek rá.

Szégyellem magam nagyon!

2014. okt. 25. 19:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Mikor koliba kerültem volt konditerem, és elkezdtem lejárni, hogy miért azt már nem tudom. Első évben össze vissza edzettem, semmi rendszer nem volt. Utánaolvastam a dolgoknak és elkezdtem jól csinálni. Persze utána se csináltam egy darabig rendszeresen. De már 11 hónapja minden héten edzek, és el sem tudnám e nélkül képzelni az életemet.
2014. okt. 25. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Én még 8. osztályos koromban elhatároztam,hogy izmos leszek,a középiskolában edzeni fogok. El is kezdtem,majd abbahagytam,majd újra elkezdtem és újra abbahagytam,majd most megint elkezdtem és mostmár nincs leállás.

Eleinte csak a jó kinézet motivált,de mára már maga az edzést is szeretem,amikor lent vagyok,egyszerűen imádom. Meg persze elkezdett érdekelni az egészség,a testem felépítése működése. Ekörül forog a napom,így legalább vannak céljaim.

2014. okt. 25. 21:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Engem sem erdekelt semmilyen sport, kiprobaltam nehanyat, de ra is untam mindre. Aztan megismertem egy testepito fiut aki "bevezetett" ebbe a vilagba. Eloszor igyekeztem kitanulni az elmeleti reszet: taplalkozas,edzes, etrendkiegeszitok stb..majd enis elkezdtem az edzest es imadom. Biztos pont az eletemben, ami kore epitem az egesz napomat. Vegre lettek celjaim es megtalaltam azt ami erdekel:)

Igaz, kicsit magamnak valo lettem, hiszen amig masok hetvegen isznak,buliznak addig nekem ez nem vagy csak ritkan megengedett. Dehat "Ez a sportag a szerelmunk, a szerelemert pedig aldozuk":))

2014. okt. 25. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!