Ha egy vékony lábú lány edzeni kezd, akkor csak vékonyabbak lesznek a lábai tőle?
Étrendedtől függ, bár nyilván nem fogsz szálkásítani ha vékonynak látod magad.
Olvasgass-alapismeretek googleba és sárga kapszula.
Első gyakorlat amit elvégzel:
sargakapszula.hu
Olvasd el kérlek, az alapvető dolgokat tisztázni fogja, és sok segítséget nyújt.
Ha izmosodsz, miért vékonyodnál? Akár hiszed akár nem, a lányok is izmoktól csinosak, formásak (egy bizonyos szintig).
Sok sikert!
Csak azért kérdeztem, mert a fogyókúrázó hölgyeknek is az edzést ajánlják, mert akkor ugye 'lemegy a lábról a zsír'.
De köszönöm a válaszokat!:)
"Mert tegyük fel, egy vastag lábú lány vékonyabb lábakat szeretne, és elkezd lábformáló-gyakorlatokat végezni.
És ha én is ugyanezt csinálom, akkor ugye nem lesz tőle vékonyabb a lábam?" <- mindvégig erre a kérdésre próbáltam választ kapni. Köszönöm a válaszokat, el fogom olvasni a sárga kapszulában leírtakat:)
Ha egy vastag lábú lány úgy szeretné "vékonyítani" a lábait, hogy "lábformáló gyakorlatokat" végez, akkor az a vastag lábú lány nagyon buta.
Helyi zsírégetés nincs, tehát az edzéstől csak az izmaid stimulálódnak, szép lassan nőnek, ha a kajálás is rendbe' van.
És ha már írtátok a megfelelő étrendet, mit értetek ez alatt? Mit/hányszor/mikor egyek?
Fehérjét, szénhidrátot? Milyen ételekben találom meg ezeket? :)
Először olvasd el az alapismereteket!(google)
Majd ha úgy érzed megéheztél a tudásra akkor a sárga kapszulát is töltsd le-ingyenkönyv.(abban minden benne van).
Nem fogsz ilyeneket kérdezni ha elolvasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!