Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha egy vékony lábú lány...

Ha egy vékony lábú lány edzeni kezd, akkor csak vékonyabbak lesznek a lábai tőle?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Nem szeretem, hogy a lábaim ilyen vékonyak, és edzéssel szeretném elérni, hogy kicsit vastagabb legyen, mert ugye ha izmosodni kezd, akkor talán vastagabb lesz. De ugye ettől nem lesz vékonyabb?! Milyen gyakorlatokat végezzek, hogy izmosabb legyen és ne vékonyabb? Köszönöm előre is a válaszokat.

2014. okt. 23. 20:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha izmosodik, akkor hogy a francba menne össze?
2014. okt. 23. 20:16
 2/13 Musclemore ***** válasza:

Étrendedtől függ, bár nyilván nem fogsz szálkásítani ha vékonynak látod magad.

Olvasgass-alapismeretek googleba és sárga kapszula.

2014. okt. 23. 20:18
 3/13 anonim ***** válasza:

Első gyakorlat amit elvégzel:

sargakapszula.hu

Olvasd el kérlek, az alapvető dolgokat tisztázni fogja, és sok segítséget nyújt.

Ha izmosodsz, miért vékonyodnál? Akár hiszed akár nem, a lányok is izmoktól csinosak, formásak (egy bizonyos szintig).

Sok sikert!

2014. okt. 23. 20:21
 4/13 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem, mert a fogyókúrázó hölgyeknek is az edzést ajánlják, mert akkor ugye 'lemegy a lábról a zsír'.

De köszönöm a válaszokat!:)

2014. okt. 23. 20:34
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem az edzéstől megy le a zsír, hanem az étrendtől. Edzés is szerepet játszik, de az étkezés fontosabb.
2014. okt. 23. 20:36
 6/13 A kérdező kommentje:

"Mert tegyük fel, egy vastag lábú lány vékonyabb lábakat szeretne, és elkezd lábformáló-gyakorlatokat végezni.

És ha én is ugyanezt csinálom, akkor ugye nem lesz tőle vékonyabb a lábam?" <- mindvégig erre a kérdésre próbáltam választ kapni. Köszönöm a válaszokat, el fogom olvasni a sárga kapszulában leírtakat:)

2014. okt. 23. 20:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Magától az edzéstől soha nem lesz vékonyabb a lábad, attól csak formálódik , ahogy írták többen az étrend az ami meghatározza , hogy vastagabb legyen . ( vagy vékonyabb )
2014. okt. 23. 20:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy vastag lábú lány úgy szeretné "vékonyítani" a lábait, hogy "lábformáló gyakorlatokat" végez, akkor az a vastag lábú lány nagyon buta.

Helyi zsírégetés nincs, tehát az edzéstől csak az izmaid stimulálódnak, szép lassan nőnek, ha a kajálás is rendbe' van.

2014. okt. 23. 20:48
 9/13 A kérdező kommentje:

És ha már írtátok a megfelelő étrendet, mit értetek ez alatt? Mit/hányszor/mikor egyek?

Fehérjét, szénhidrátot? Milyen ételekben találom meg ezeket? :)

2014. okt. 23. 20:54
 10/13 Musclemore ***** válasza:

Először olvasd el az alapismereteket!(google)

Majd ha úgy érzed megéheztél a tudásra akkor a sárga kapszulát is töltsd le-ingyenkönyv.(abban minden benne van).

Nem fogsz ilyeneket kérdezni ha elolvasod.

2014. okt. 23. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!