Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha egy vékony lábú lány...

Ha egy vékony lábú lány edzeni kezd, akkor csak vékonyabbak lesznek a lábai tőle?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Nem szeretem, hogy a lábaim ilyen vékonyak, és edzéssel szeretném elérni, hogy kicsit vastagabb legyen, mert ugye ha izmosodni kezd, akkor talán vastagabb lesz. De ugye ettől nem lesz vékonyabb?! Milyen gyakorlatokat végezzek, hogy izmosabb legyen és ne vékonyabb? Köszönöm előre is a válaszokat.

2014. okt. 23. 20:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Összemennek, aztán a csontok is, végül teljesen eltűnnek. Amit edzel, az elpárolog.

Egyébként te a világtól elszigetelve éltél eddig? Fehérje a húsban van, szénhidrát meg a rizsben. Vitamin a zöldségekben.

2014. okt. 23. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Google: alapismeretek

Sárga kapszula letölt. Ezentúl Drugs Bunnynak írj ilyeneket! :D

2014. okt. 23. 22:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem, nem éltem eddig elszigetelve a világtól, csupán nem voltam tisztában azzal, hogy amiket eszek, azokban éppen fehérje van-e vagy szénhidrát.

De köszönöm a válaszokat ismét!

2014. okt. 24. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!