Igazából ültünk egy haverral télen egy parkban(!), és arra panaszkodtam, hogy így vizsgaidőszakban semmit se csinálok. Ő mondta, hogy nyílt a közelben egy terem tök olcsón, és hogy nem e járunk. Akkori formámhoz képest sokkal jobban nézek ki, abszolút megérte. Meg jó dolog suli/meló után lemenni, és teljesen másra koncentrálni, gondolni.
2013. okt. 28. 19:44
2/12 anonim válasza:
196 centi, 60 kiló. Szerinted? :D
Azóta talán egy icipicit jobban hasonlítok egy emberre, de csak azért nem haladtam többet, mert inkább a szám jár, mint a kezem, azaz fordítva, inkább a kezem jár (írogatok), mint a szám (ennék), aminek azért megvannak a maga privát okai is, külső/belső tényezők, de rajta vagyok az ügyön.
2013. okt. 28. 19:51
3/12 anonim válasza:
28 éve kezdtem, 60 kilósan, csak úgy, mert izmosodni szerettem volna. Picikét javultam, de soha nem voltam marhajó forma.:)
2013. okt. 28. 19:54
4/12 anonim válasza:
Nagyon ektomorf alkat vagyok. 175 cm magas, 59 kg voltam, amikor kb. fél éve elkezdtem. Most 65 kg vagyok, ami nyilván nem tűnik nagy eredménynek, de ennek is örülök. Szóval: az volt a célom (és ma is az), hogy erősödjek, s egy kis izmot növesszek. Sajnálom, hogy nem kezdtem el hamarabb. Nagyon megkedveltem ezt a sportot. Úgy várom az edzéseket, mint egy kisgyerek a Mikulást.
Igen, megéri az időt, energiát, pénzt. Utóbbiból van a legkevesebb, de legalább jó célra megy el...
2013. okt. 28. 19:59
5/12 anonim válasza:
én erősödni akartam, (lány vagyok), mert előtte is sportoltam, úsztam, bicikliztem, jógáztam, pilatest csináltam, de az egyik se megy karra, s úgy éreztem, hogy gyenge vagyok.
2013. okt. 28. 19:59
6/12 anonim válasza:
Mi vezérelt?
Javítani egy eszetlen fogyózás utáni ruhában vonzó, nélküle már kevésbé típusú testen.:)
Mivel nem rég kezdtem, így mondhatni inkább híztam, mint izmosodtam. Lányként nehezebb dolog alapból is.
Az alsó kérdésekre értelemszerűen még nincs válaszom. Esetleg egy év múlva tudni fogom.
2013. okt. 28. 20:16
7/12 anonim válasza:
Sípcukor voltam és már nem akartam az lenni. 190 magas 67 kiló. igazi fenevad voltam.
Most sem vagyok állat de legalább 90kg
Hát ahhoz képest rám sem lehet ismerni, mert akkor még volt hajam :)
2013. okt. 28. 20:24
8/12 anonim válasza:
szerintem megérte azt a sok időt edzéssel tölteni így izmosabb erősebb egészségesebb lettem
2013. okt. 28. 20:56
9/12 Szergej55 válasza:
Erősödni és növekedni akartam, ezért vágtam bele a haverokkal. Én voltam hármunk közül az egyetlen, aki szabad idejében utána is olvasott valamit a dolgoknak, így fél év alatt átvettem az irányítást, mostanra egy negyedik komát is sikerült beavatnom. 65 kiló lehettem, most 12-vel vagyok ennél több kb. 185 cm magasság mellett, a testépítő edzés mellett amatőr szinten az erőemelést is kóstolgatom, így állok jelenleg, a forma nagyságrendekkel jobb az egy évvel ezelőttinél, tehát rajta vagyok az ügyön. :)
2013. okt. 28. 21:54
10/12 anonim válasza:
Mert nyáron hasznosan akartam tölteni az időt, nomeg nem árt ha nem úgy nézek ki mint egy csontváz. Azóta emberi formát öltöttem, de a sportos alkattól még messze vagyok. Megérte, hiszen élvezem csináli
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!