Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Itt ki miért/hogy kezdett el...

Itt ki miért/hogy kezdett el edzeni?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 16:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Kezdetben utáltam, mert azt hittem ez is ilyen tucat sport, hogy mindenki ezt csinálja, de rá jöttem hogy van aki le megy bohóckodni, és van aki komolyan csinálja.

Nagyobb akartam lenni, minél nagyobb, egészségesebb. Idővel már meg szerettem hogy nélküle élni sem tudnék.

21f

2014. okt. 25. 17:03
 2/14 anonim ***** válasza:

Semmilyen mozgásforma nem érdekelt soha... kettőt kivéve. A harcművészetek és a konditerem.

Futni, focizni, kosarazni, stb. mindig is utáltam. Testnevelés órákon is. 25 éves koromig semmit nem sportoltam. Aztán elkezdtem járni kung-fu edzésekre, élveztem, pár hónapot jártam, aztán megszűnt a városban az edzés... akkor elkezdtem otthon súlyzózni, de fél év után meguntam. Most 4 év kihagyás után (semmit nem sportoltam), elkezdtem kondizni most márciusban. Még nem unom, nagyon szeretem, az életem részévé vált... Heti 3-4x járok edzőterembe. Ha ezt nem csinálnám, egy lusta dög lennék, aki semmit nem mozog. És, hogy miért kezdtem el? Meguntam, hogy jojó vagyok, volt, hogy 95 kiló voltam, volt, hogy 77. Mindez 5 éven belül... unalmas, hogy egyszer pálcika vagyok, utána meg elhízott sz&r :D Úgyhogy most eltökéltem, hogy ku.rv@ jól fogok kinézni, erős leszek, és egészséges :)

2014. okt. 25. 17:08
 3/14 anonim válasza:
Mindig is ilyen dagadt izé voltam, utáltam a tesiórákat a mozgást, hülyeségnek tartottam. Aztán megismertem egy lányt aki olyan motivációt adott hogy azt a mai napig nem tudom leírni. Elkezdtem futni, fegyencedzést is csináltam csak azért hogy "felfigyeljen" rám :D Ez tartott úgy 5 évig, persze nem lett belőle semmi mert közben lett fiúja is meg ilyenek, de azóta is edzem mert az életem részév vált és szeretem csinálni. Elkezdtem thai-boxra is járni, ott is sokan dobtak ezen az alapjáraton is hatalmas motivációhoz illetve a teremben zsákolás közbe megnyugodtam, kikapcsoltam :D 18/F
2014. okt. 25. 17:21
 4/14 anonim ***** válasza:

Eleinte énis hülyeségnek tartottam mindenféle mozgást... nyeszlett, vékonyka kis kölyök voltam. Felkerültem középiskolába, új haverok jöttek akik egyszer meghívtak egy közeli kondiba. Azóta csinálom. Imádok megdögleni egy jó lábedzés után, kedd reggelente fájdalmasan nyújtózkodni a hétfői mellezés miatt és ami nem elhanyagolható, azok a csajok akik eleinte rám sem bagóztak, most csak-csak rám kacsintanak:D

De persze a legfontosabb hogy egészségesebbnek érzem magam hogy nem zabálok minden sz*rt össze vissza :)

2014. okt. 25. 17:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Sokan csúfoltak, hogy nagyon vékony vagyok, és szerettem volna, hogy kevesebben csúfoljanak.
2014. okt. 25. 17:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Én kb 2 hete hataroztam el, hogy rendszeresen edzésbe fogok, egyenlőre itthon, videók alapján, a meglévő felszereléssel. A vékonyságom miatt szeretnék edzeni, mert nem vagyok megelégedve a testemmel. Kezdő átmozgató edzéstervet csinalom itthon, aztan talan jöhet a terem.

18/F

2014. okt. 25. 17:34
 7/14 anonim ***** válasza:
hogy megdugjam az excsajom unokatesojat akinek az izmos sracok jonnek be :-))
2014. okt. 25. 18:50
 8/14 anonim válasza:

Elegem lett a 120 kilóból és az itthoni eredménytelen szobabiciklizésből.

Ez egy hosszú folyamat végső állomása volt, ennél egészségesebben aligha tudnék élni :)

21/L

2014. okt. 25. 18:54
 9/14 anonim ***** válasza:

Én 7 éves korom ota sportolok...nem tudtam meglenni sport nélkűl soha.

Kézilabdáztam kb 4 évig,majd boxoltam 4 évig..ezt versenyszinten...most meg gyurok,de szerintem ennél a sportál fogok maradni...én leszek a legjobb:/

2014. okt. 25. 19:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Ne szégyellje magát, hanem legyen büszke magára, hogy elhatározta, hogy változtat. Respect.
2014. okt. 25. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!