Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő tömegnöveléshez milyen...

Kezdő tömegnöveléshez milyen fehérje lenne jó?

Figyelt kérdés

18-éves vagyok 176-cm magas és 66 kg. 2. hónapja járok rendszeresen konditerembe. Heti 3 nap , van edzéstervem. Az előtt otthon csinálgattam kb 3 hónapig. 3 óránként eszek.

A kérdésem az lenne konkrétan hogy ennyi idősen ilyen alkattal milyen fehérjét lenne jó vennem.

Márkára gondolok. Én BIOTECH USA Nitro Pure Whey Gold-ra gondoltam.

Válaszokat köszönöm!

2014. okt. 24. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:

A Bioteches termék egy korrekt tejsavó fehérje, nem mellékes, hogy nagyon finom. Edzés után mehet belőle 40 gramm.

Ha árban kíméletesebbet szeretnél, akkor natúr tejsavó proteint érdemesebb venni, kilónként 1000-1500 forinttal olcsóbban jössz ki. Pl. MT Nutriwhey, Myprotein Impact whey.

Meg van még az MHN whey, ami ár/értékben ász, mert ez egy sallangmentes Nutri Pure-nak felel meg, hiszen az előbb említett tejsavó alapanyagból, ízből és emésztőenzimből áll. Szóval ennek van íze.

2014. okt. 24. 11:52
 2/3 tap bela ***** válasza:

Kezdő tömegnöveléshez milyen fehérje lenne jó?

A kérdés értelmezhetetlen! Egy kezdő akkor más fehérjét kell hogy igyon, mint az aki 20 éve edz? Egy kezdőnek más csirkemellet kell enni, mint aki 5 éve edz?

A fehérje esetében ilyen kategória nem létező kategória. Vannak állati, növényi és vegyes összetételű. Vannak gyors és lassú felszívódásúak. Vannak dizájnerek és vannak alapanyag szintűek.

És sajnos vannak lebutított, és hozzáadott plusszokat tartalmazó, és vannak hamisítványok, és trükközéssel piacra kerültek.

Szóval választék az van. ;-)

2014. okt. 24. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Kezdő tömegnöveléshez normális étrend lenne jó.
2014. okt. 24. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!