Tömegnöveléshez fehérje?
Figyelt kérdés
Szedtem 5 hónapig fehérjét (100% whey protein professional) meg kretin meg ugye vitaminokat.Utána vettem tömegnövelőt 2 hét alatt betoltam 1000g_ot,meg is látszik szedtem fel egy kicsit.Most megint vettem fehérjét és az is jó tömegnöveléshez vagy leszálkásít?2014. ápr. 5. 18:33
1/2 Osynho válasza:
A tömegnövelés, vagy szálkásítás a teljes étkezésen múlik, nem a kiegészítőkön.
2/2 anonim válasza:
De jó lenne, ha így működne, hogy csak másmilyen fehérjét kell venni :) Ugyanazzal a fehérjével és edzésterveddel tudsz tömeget növelni és szálkásítani is. Hogy melyik történik, azaz egész napi étkezésen múlik, ennyi. Hogy a reklámokban mit írnak az más tészta, azokat fenntartásokkal kell kezelni és ezért kell némi alapismeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!