Aki testépítéssel foglalkozik, annak mennyire szabad kávét inni?
Figyelt kérdés
Na persze nem úgy hogy egy adag fél liter, hanem rendes sima csészés kávé. Napi egy, max kettő ilyen.2014. okt. 23. 16:17
1/7 anonim válasza:
Nem ezen múlik a forma, az edzés elötti pörgetőkben is van koffein.
3/7 A kérdező kommentje:
akkor jó. csak azért kérdeztem, mert több helyen is olvasni (ami igaz is), hogy a kávé vízhajtó hatású...
2014. okt. 23. 16:25
4/7 anonim válasza:
Naponta kávézok, csak ne cukorral, hanem édesítővel készítsd. De 2-3g cukor nem ront a formán, nyugi :D
5/7 anonim válasza:
Attól függ mennyi cukorral iszod. Lényegében az energiaital és a kóla is koffein meg cukor. A koffein felpörgeti az anyagcseréd, a cukor még az alap gyors felszívódásánál is gyorsabban a véráramba jut, hirtelen emelkedik a vércukorszint, jön az inzulinfröccs.
Van olyan mítosz, hogy kreatinkúra alatt jobb kerülni a koffeint.
6/7 anonim válasza:
Igyad nyugodtan, nem befolyásolja. Édesítőt viszont kerüld nagy ívben.
7/7 anonim válasza:
Szerintem simán mehet, én is iszok, csak cukor nélkül, kizárólag tejjel(nem sima tehéntej).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!