Lefekvés előtt 3-4 órával még lehet inni lenmagolajat?
Miért ne lehetne? Sőt, a legtöbb testépítő kifejezetten utolsó étkezés közben fogyasztja, ezzel biztosítva az éjszaka felhasznált energiamennyiséget.
Azt azért tartsd észben, hogy minden grammja/millilitere zsír. Ha könnyen hízol, ne fogyassz túl sokat estére.
Bocsánat az offért:
Honnan jött az a legenda, hogy estére nem eszünk semmi ch-t semmi zsírt, ha ugyebár a napi össz számít. És ahogy említettétek, ha nincs kcal+, nincs hízás, szóval honnan ez a fenti dolog alapja?:)
Nem említettétek, ezt csak én mondtam, hogy a napi számít. A másik válaszoló pedig azt mondta, hogy este ne menjen. Tehát ő nem velem ért egyet. Akkor miért írod többes számban, hogy említettük?:)
Azt meg hogy más miért gondolja azt, hogy az esti számít, én nem tudom, azoktól kell megkérdezni, akik így gondolják. :)
"Miért ne lehetne? Sőt, a legtöbb testépítő kifejezetten utolsó étkezés közben fogyasztja, ezzel biztosítva az éjszaka felhasznált energiamennyiséget. "
Ezért használtam többes számot :D
Ergó semmi alapja :)
De most nem is az este 6 utáni marhaságról volt szó, hanem az akár közvetlen alvás előtti tápanyagbevitelről.
Köszi a választ Zsolt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!