Mivel jobb inni a turmixot?
Figyelt kérdés
Pl. protein,vagy szénhidrát? Mindenki mást mond eddig vízzel ittam mert nem szeretem a tejet annyira de most rászoktam hogy tejjel iszom mert azt mondják egészségesebb szerintetek?2014. szept. 6. 21:31
2/19 - palilaci - válasza:
Víz. A tej lassítja a felszívódását.
3/19 anonim válasza:
Bunny szokta mondani hoy tejet a macskák isznak... Amúgy igaz mert ha jól tudom el bas za a felszívodás
4/19 anonim válasza:
A tej egészségesebb? Viccelsz?
Vízzel igyad, ha nem akarod a felszívódást elcseszni. Minek innál hozzá még tejzsírt és tejcukrot?
5/19 TallandThin Boy válasza:
A tej nem embernek való, nem véletlenül jön a tehénből. Vízzel igyad.
6/19 anonim válasza:
A tejsavó fehérje úgy készül, hogy a tejtermék készítésből visszamaradt tejsavóból kivonják a zsírt, cukrot és egyéb nemkívánatos dolgokat. Ezért ilyen "drága". Te meg visszaöntöd rá a tejet?
7/19 A kérdező kommentje:
értem köszönöm szépen a válaszokat még kezdő vagyok.Most már ezt is tudom.Megy a zöld pacsi mindenkinek!
2014. szept. 6. 22:13
8/19 anonim válasza:
Árulja már el valami nagyeszű, hogy mi a BAJ a tejjel??
Én ezt a baromságot idáig csak testépítőktől hallottam, de azok közül is csak a butábbaktól.
Nagyapám minden nap megiszik 2 liter tejet, most 94 éves és kutya baja sincsen.
Szóval mi a BAJ a tejjel, hogy csak macskák isszák, meg tehénből jön?
9/19 anonim válasza:
Szerintem nincs nagy gond a tejjel, paleósok szerint meg minden baj okozója. Ki miben hisz, vannak érvek-ellenérvek, ez mindig is vitatott lesz. De a tény az, hogy edzés után nem kell a turmixba, mivel elcseszi a felszívódást. Napközben néha én is iszok kis tejet, ezzel szerintem semmi gond nincs. Csak ez a testépítés katagória, így ebből a szempontból is kell elemezni. És vízzel gyorsabb a tejsavó felszívódása és nem viszel be felesleges tejcukrot. Ennyi. Remélem érthető volt. :)
10/19 - palilaci - válasza:
8#
fentebb 3an is leírták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!