Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az edzésterv megfelelő egy...

Ez az edzésterv megfelelő egy kezdő számára? 20/L

Figyelt kérdés

Kb. 2-3 hete kezdtem edzeni, még sajnos keveset bírok mivel ezelőtt sosem mozogtam, de szeretnék minél szebb izmokat. Edzőteremre jelenleg nem futja, így otthon kezdtem hozzá (3 kilós súlyzóim vannak). Most 52 kiló vagyok a 168 centimhez, és napi 80 g fehérjét eszem, szénhidrátból ált 170 körül sikerül, zsír 40g.

Az edzésem minden hétköznap:

hasprés 2x30

gugolás 2x30

bicepsz állva 2x30

tárogatás 2x10

vállból nyomás 2x10

felrúgás hátra (talán szamárrúgásnak hívják) 2x20

2014. okt. 21. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Alapjában nem rossz, de én tennék még bele fekvőtámaszt, kitörést, tricepsz, hát-, és vádligyakorlatot is. Pl. két szék között tolódzkodás, egykezes evezés, plank, ,tricepsznyújtás, vádlira pipskedés. Hasprésből csinálj többfélét, pl. oldalra, felfelé nyújtott lábbal,a lábemelés is jó.

És semmiképp ne edz minden nap. Bőven elég eleinte hetente 3szor.

A 3 kilót már biztosan kinőtted, kell a terhelés, különben nem lesz izom. Nem kell 30 ismétlés, bőven elég a 10-15, de ahhoz akkora súly kell, amivel még épp meg tudod csinálni.

2014. okt. 21. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:

ez egy gyors átmozgatás,de nem kellene minden nap ugyanarra edzeni és az ismétlésszám is túl magas.

ha otthon edzel akkor a fegyencedzést kezd el,abból a veterán edzéstervet,amit kiegészíthetsz súlyzós gyakorlatokkal.pl

hétfő-

vízszintes húzás

bicepsz állva

koncentrált bicepsz

vádli

kedd-

plank

híd

lábemelés

hasprés

kardió mondjuk ugrókötél

szerda-

pike push up

oldalemelés

oldalemelés döntött törzzsel

csütörtök-

plank

lábemelés

hasprés

híd

kardió

péntek-

vízszintes húzás

guggolás

vádli

szombat-

fekvőtámasz

tárogatás

börtön tolódzkodás

tricepsz nyak mögé

vasárnap pihenő

de besűrítheted 5 naposra is,ahogy szeretnéd.

2014. okt. 22. 01:11
 3/3 anonim ***** válasza:
csinálj szerintem többféle gyakorlatot például lemész guggolásba comb vízszintesen van és úgy csinálsz súlyzós gyakorlatokat végezz fekvőtámaszt is és valami kardio mozgást futást
2014. okt. 23. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!