Az jó/jónak számít ha,100kg-ba nyomok egyet, és 120kg-ba gugolok egyet?
179cm magas,
73kg vagyok
fiu.
Ez balesetveszélyesnek számít. Értem én, hogy a mellizom fejlődik extrém rövid sorozatoktól is, de szerintem nem a legjobb módja az edzésnek. Erőemelő bajnok nem leszel 73 kilósan. A strandon meg a kutyát nem érdekli, hogy mennyit bírsz egyszer kinyomni.
A guggolás (2 g-vel a közepén) pedig egyenesen katasztrófa. Sérvet akarsz vagy egyből csigolyarepedést?
A szó, amit keresel az egyelőre. Maximum a húst tudod egyenlőre darabolni.
A helyedben nem misztifikálnám túl ezeket a védőfelszereléseket. Az övet nem a gerincedre húzod, hanem a derekadra, az izmok alatt pedig így is mozognak a csigolyák. Még ha valamennyire tartja is az öv. Tudni kell abbahagyni a hülyeséget, mielőtt platina lesz a térded helyén.
Az egyelőre-egyenlőre szavakat szinte mindenki rosszul használja, az igaz.
"Tudom hogy ez nem egy èletre szóló sport, de tudni kell majd idoben abbahagyni.
"
De, ez egy életre szóló sport. Nem kell abbahagyni, sokan végzik 70-80 évesen is. Én is 29 éve edzem és nincs szándékomban soha abbahagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!