Hogy erősíthetem és vastagíthatom az ujjaimat a leghatékonyabban?
Felhúzás (erőemelés) elég szépen megviseli a markod, alkarod.
Egyéb iránt rúdon lógás, törölközős lógás is sokat edz rajta.
erősíteni lehet,vastagítani meg nem,mert az alkar izmok mozgatják az ujjakat,izmok nincsenek benne amiket lehetne vastagítani.
ujjbegyes fekvő és függeszkedés.
ami esetleg még bejátszik az a behízás,mert 30-35%os testzsír felé már behízik a kézfej és az ujjak is,ezért szokta sok nő "kinőni" a gyűrűit.
Jah, végülis tök jó ötlet, hogy szinte az egész súlyodat ráterheld 10 vékony kis elemre amin egy szem izom nincs, viszont rengeteg izület...
Tudom hogy ez k***a saolinos meg wow, de amennyire showelem, annyira izületgyilkos is.
Max ha valami fokozatos felvezetéssel csinálod sztem akkor érdemes, a mai tohonya emberek ujjai nem ilyesmire vannak kitalálva, hogy egyből ráterheld magad.
Csinálj marok, alkarerősítő gyakorlatokat, azzal talán szét sem cseszed magad.
Nézd meg az erőemelőket, erőembereket milyen vasmarkuk van. Nem véletlen: erőemelés. Ennyi a történet. Függeszkedés, törölközős függeszkedés, vastag rúddal felhúzás, vastag rúddal evezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!