Alsó hasról leghatékonyabban hogyan tüntessük el a felesleget?
Már másfél hónapja diétázok, rengeteg fehérje, nagyon alacsony ch-val kezdtem, mostanra már szinte nocarb, rengeteg zöldség... röviden a kajámmal nincsen baj.
Már -7 kilónál tartok, viszont az alsó hasamról illetve a csipőről alig akar lemenni a felesleg...
Mi erre a leghatékonyabb? Ismétlem a kajám a helyén van, esetleg mozogni kéne többet... Ötletek?
A zsírt nem lehet lokálisan eltüntetni... Folytasd tovább a diétát és meglesz a gyümölcse, a hasról tűnik el utoljára a zsír meg oda is rakódik le először.
Csinálhatsz bármilyen hasizom gyakorlatot az a felesleg eltüntetésében nem fog segíteni.
az első válaszolónak nem sok köze lehet a testépítéshez. ekkora hülyeséget ne vegyél be helyi zsírégetés nincs.
folytasd a diétát ne állj le, több hónap mire az ember teljesen szálkás lesz, nekem 2,5 hónapba telt mondjuk rajtam 7-8 kg zsír volt csak. de a legnehezebb az alsó hasam csípőm volt nekem is, az úszógumi mire eltűnt az 3. hónapban történt meg akkor már teljesen szálkás volt.
minden nap aerob edzettem 45 óra gyors gyaloglás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!