Bakt3r kérdése:
Vásárolt már valaki a www.wHEY-PROTEIN. HU oldalról? Kiszállítják a csomagot rendesen? Tényleg az van benne amit rendelek?
Figyelt kérdés
Sehol nem látok vásárlói tapasztalatokról szóló részt viszont az árak verhetetlenek2014. okt. 18. 19:37
1/2 anonim válasza:
En szerettem volna rendelni, kaptam egyne-mailt, hogy hivjam fel a rendelessel kapcsolatban. Mivel felhivni akkor epp nem tudtam irtam egy valasz e-mailt, amire valaszt nem kaptam. Ez volt januarban. A rendeles soha nem erkezett meg. Ennyi.
2/2 anonim válasza:
Vagy sms-ben, vagy telefonon megbeszélve, vagy mail-on keresztül kérik hogy add le a rendelést. Mindig meg jött amit kértem, sőőt még ajándékként tettek bele zabpehely lisztet is. Már rég nem rendeltem mert jóval olcsóbban tudok fehérjét, de a cég megbízható és korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!