Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha rendesen kajálok és keménye...

Ha rendesen kajálok és keményen tolom a kondit mennyi idő még meglátszódik?

Figyelt kérdés
most 64 kiló vagyok 184 centi napi kétszer szoktam enni abból az egyik sulis párizsis szenya hell kombó szóval minden hibát elkövettem eddig ami a nagykönyvben meg van írva
2014. szept. 10. 19:36
 1/5 A kérdező kommentje:
elméleti szinten már tudok mindent olcastam a sárga kapszulát meg sok más dolgot a témában már több éve csak eddig anyagilag nem volt megoldható a csirkemell rizs diéta
2014. szept. 10. 19:37
 2/5 HarciCsiga ***** válasza:
3hónap után ha rendesen kajálsz edzel a környezetedben mindenki észre fogja venni már a változást de egy jó fizikum évek kérdése
2014. szept. 10. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Pár hónap alatt is látszik, de egy fa sza forma az év-évek munkája.
2014. szept. 10. 19:42
 4/5 A kérdező kommentje:
3 hónap múlva visszanézek
2014. szept. 10. 20:10
 5/5 anonim válasza:
szerintem 3 hónap alatt nem lehet annyira észrevenni főleg ha ektomorf vagy... nekem egy év után látszódott valami,de még így is messze vagyok egy jó fizikumtól.
2014. szept. 10. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!