Túledzettem a fenekem vagy ez miért van? (többi lent)
Figyelt kérdés
Lehet hogy rossz kategória,akkor elnézést:)
Konditerembe járok ill. futni is heti 4-szer körülbelül. Felsőtestre 1-2 hónappal ezelőttig szinte semmit nem edzettem(csak hasra),lábra/fenékre mindig. Most viszont így túl nagy a hátsóm,ami nem tetszik már:D (feszes meg nem lóg,hízás miatt nem lehet mert "normálisan" eszem).
Ha mostantól kevesebbet edzek rá,vagy kisebb súlyokkal guggolok,esetleg súly nélkül,az jó szerintetek?
2014. okt. 18. 12:47
1/3 A kérdező kommentje:
18/l
2014. okt. 18. 12:47
2/3 anonim válasza:
Szerintem kezd el edzeni azokat a testrészeket amiket eddig hanyagoltál. Így leszel szép arányos. Én egy héten csak egyszer edzenék lábra,kisebb súllyal, de nagyobb ismétléssel, 2 szer a többire. Előbb utóbb utoléri.
3/3 Csiß válasza:
"Most viszont így túl nagy a hátsóm" ""normálisan" eszem" "Konditerembe járok ill. futni is heti 4-szer körülbelül"
Pont jó vagy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!