Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen gyakorlatokat csináljak...

Milyen gyakorlatokat csináljak, hogy egy kicsit formálódjon a fenekem?

Figyelt kérdés
Szép kerek popsit szeretnék. Illetve mit sportoljak , hogy formálódjon az alakom ?

2014. szept. 17. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A válsz mint mindig: étrend + guggolás, kitörés.
2014. szept. 17. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenre csinálj gyakorlatot, ne csak fenékre, olyan nincs is, hogy csak arra csinálsz. A súlyzós edzés a legmegfelelőbb alak formálásra. Amúgy a kitöréstől nekem 3 napig szokott fájni a 2 farpofám.. :D
2014. szept. 17. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Súlyzós guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás.
2014. szept. 17. 21:32
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek :) szoktam guggolásokat csinálni attól kicsit formálódott de olyan kicsit mintha kocka alakú lenne a seggem XD

utolsó mi az a "merevlábas felhúzás" ?

2014. szept. 17. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet linkelni, mert engem azért már kitiltanak. De a bodybuilder honlapon fent az edzéstervek fülnél megtalálsz minden gyakorlatot. Van hozzá videós bemutatás is.

De súlyzóval kellene guggolni és nem 3 kilóssal, akkor lesz értelme. Sima guggolásnál amiből akár 100-at is tud az ember nem lesz izomnövekedés, mert az már állóképességi edzés. Akkora súly kell, amivel nem megy több 15-20 ismétlésnél egy sorozatban.

2014. szept. 17. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
guggolás ezer fajtája, lábtoló, comb távolító és a legfontosabb a farizom gép
2014. szept. 17. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A kitörés sokkal jobb rá mint a guggolás.Meg lábemelést csinálj még hátrafelé,lehetőleg súllyal.
2014. szept. 18. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!