Jó az edzéstervem?
Figyelt kérdés
Otthon edzek és nincs túl sok súlytárcsám ezért nem tudok alapgyakorlatokat csinálni súllyal.
Hétfő: mell-bicepsz-alkar-has
Fekvőtámasz 4 sorozat
Döntött fekvőtámasz 4 sorozat
Tárogatás 4 sorozat
Szük húzódzkodás alsó fogással 4 sorozat
Bicepsz hajlítás 3 sorozat
Kalapács bicepsz 3 sorozat
Forditott fogású bicepsz 3 sorozat
Csuklóbehúzás 3 sorozat
Lábemelés 3 sorozat
Hasprés 3 sorozat
Szerda: láb-váll
Guggolás 6 sorozat
Kitörés 4 sorozat
Lábnyújtás (furán megoldva) 4 sorozat
Előreemelés 4 sorozat
Oldalemelés 4 sorozat
Döntött törzsű oldalemelés 4 sorozat
Péntek: hát-tricepsz-has
Invertált evezés 6 sorozat
Húzódzkodás szélesen felső fogással 6 sorozat
Tolódzkodás 4 sorozat
Szükfekvőtámasz 4 sorozat
Lórúgás 3 sorozat
Lábemelés 3 sorozat
Hasprés 3 sorozat
2014. okt. 17. 18:58
1/1 Millerr válasza:
Ha privátban küldesz egy e-mail címet a hétvégén megpróbálok összeírni valami használhatót. Nem mondom, hogy teljesen rossz, de azért lenne mit javítani rajta. A legfontosabb mindenek előtt az, hogy megfelelően táplálkozz. a shop builderen (google a barátod) sok hasznos dolgot találhatsz. Ha lusta vagy utána nézni a dolgoknak szerintem el se kezdj edzeni. Bocs, ha kicsit bunkón fogalmaztam ma már túl sok kérdést olvastam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!