Miért nem elég simán csak egészségesen táplálkozni és gyúrni mellette?
Orulok, h egyet ertunk :)
Amugy egyetertek azokkal is, akik azt mondjak, h nezopont kerdese, kinek mi az izmos, stb. Es a geneknek is van szerepe. Nekem peldaul nem volt eleg a normalis kajalas 8-10 eve, mikor gyurni jartam, szinte semmi nem jott fel izomban. Viszont erosebb lettem, habar nem latvanyosan. Az elmult masfel even keresztul pedig konnyu fizikai munkam volt, de rengeteget kellett rohangalnom kozben, le is adtam 10 Kilot, pedig amugy sem voltam kover (78 Kilo 180 centihez). Az elso 5 Kilo leadasa utan olyan szalkas voltam, mint meg soha, a masodik otos viszont mar az izmok rovasara ment, ami gaz. Szerencsere mar nem dolgozom ott.. Szerintem, ha rendesen eszel es eleget mozogsz es pihensz, akkor elered az optimalis kulsodet. En nem gondolom kulonben, h mindenkinek jol all ez a most olyan divatos, kigyurt test, a szalkassaghoz meg rohadt sokat kell edzeni, pl egy versenytancos szerintem napi hat orat biztosan edz, gyakorol stb. de o raer erre, mert ebbol el. Na peace!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!