Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Már rosszul vagyok a sok...

Már rosszul vagyok a sok hústól. Ti hogyan győzitek ezt le?

Figyelt kérdés
Hús reggelire, tízóraira, ebédre, uzsonnára, vacsira, sült hús, főtt hús, grill hús, csirke, marha, disznó..... már hányok tőle! Ránézni is alig bírok, nemhogy megenni napi fél kilót!!!! Hol így eszem hol úgy, de már okádok a gondolattól is hogy már megint húúúússs.... Ti hogy küzditek ezt le?
2014. okt. 14. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
úgy h én nem undorodok tőle így 1,5-2 év után sem
2014. okt. 14. 14:48
 2/10 Quasar07 válasza:

Hány éves vagy?

érdekelne, mert mostanában (kábé fél éve) irtózom a hústól. A látványától, szagától... Tulajdonképpen már semmilyen formában nem fogyasztom.

De ha nem is szereted a húst, néha azért egyép egy kicsit, vagy egészítsd ki valamivel helyette az étrendedet, nehogy az egészséged rovására menjen.

2014. okt. 14. 14:49
 3/10 A kérdező kommentje:

29 éves vagyok. 100%, hogy ha nem gyúrnék, akkor a jelenleg elfogyasztott húsmennyiségnek, kb csak a tizedét enném..... Van zöldség gyümölcs, főzelék, leves is, de mindegyik mellé ott az a rohadt hús.....

Próbálok több tojást, sajtot, túrót enni, de mostanában már ezektől is hányingerem van. Szerintem szénhidrátra éhezik a testem, már a szótól hogy fehérje is feláll a hátamon szőr......

2014. okt. 14. 14:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan érzek mint te. Minden egyes alkalommal erőt kell vennem magamon, és szó szerint úgy gyűröm le a nyavalyás csirkét. Agyban dől el minden, azt mondják, szóval megerőszakolom magam, hogy igenis kell aztán belapátolom. :)
2014. okt. 14. 16:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Én a zöldségekkel vagyok ugyanígy. A brokkoli az egyetlen egy, amit imádok, de a többi, te jó ég... És mivel szálkásítok, más köret nagyon nem fér bele, csak egy kevés rizs, így majd megőrülök. Indul a bakterház módon csukott szemmel falatozom, befogott orral, öklendezést legyőzve :-D

De a hús minden mennyiségben elvagyok, ott az anyagiak akadályoznak, pedig megzabálnék én egy kilót is, ha lenne rá pénz :D

2014. okt. 14. 17:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hanyagold egy időre... az erőltetésnek semmi értelme.
2014. okt. 14. 18:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem sincs vele gondom.En sajat magamra fozok,es tudom pontossan hogy szeretem.Igyekszek mindig frissen es meeg enni..
2014. okt. 14. 18:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Esetleg próbál halat enni, vagy megpróbálhatod a növényi eredetű fehérje forrásokat is. Egyébként nem tudom, hogy lehet nem szeretni. :D
2014. okt. 14. 21:49
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat jó, hogy más is van így ezzel!

Igen, azt hiszem jobb lesz ha kicsit hanyagolom. Legalábbis sokkal kevesebbet fogok enni pár napi, aztán majd meglátom. Addig meg eszek szóját, sajtot, babot, ilyeneket. A poén az, hogy egyébként szeretem a húst, régebben húst ettem hússal, de mostanában megundorodtam tőle. Eszek halat is, hetente 1szer, abból meg végképp nem bírnék többet.

2014. okt. 14. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok, pedig eddig imádtam a húst. Most meg legszívesebben csak zöldséget-gyümölcsöt ennék egész nap, azt kívánom inkább a húsevés helyett.

Remélem, ha tartok egy kis szünetet, akkor azzal megoldódik a helyzet és edzés szempontjából sem okoz majd túl nagy visszaesést.

2015. febr. 4. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!