Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelésnél íratlan...

Tömegnövelésnél íratlan szabály a hízás (zsírt)?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, egy kicsit izmosabb akarok lenni, amihez ugye többet kell enni. Hízni nem akarok, mert macera megint fogyni.
2014. okt. 11. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak az extrém ektomorfok tudnak szálkásan tömeget növelni, másnál jön zsír is. Kis kalória plusz legyen így kevesebb zsír jön. Ennyit tudsz tenni.
2014. okt. 11. 20:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok, ugyanez a dilemmám....

Szerintem az a cél, hogy pont annyi kalóriával viszel be többet amennyi az izomépítéshez kell. De mivel ez gyakorlatilag lehetetlen, esélyed nincs ezt kiszámolni, annyit tehetsz, hogy figyelsz magadra, és ha a kelleténél több zsír jön, akkor visszaveszel a ch-ból és a zsírból. Előbb utóbb nagyjából csak sikerül belőni. Alkattól is függ, én szerencsére nem vagyok hízékony, és a saját testemet is jól ismerem.

Amúgy vígasztaljon, hogy ha van izmod, akkor sokkal könnyebb leadni a zsírt. Szálkásító étrend alá beiktatsz pár aerob vagy kardió edzést és meg is van.

2014. okt. 12. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!