Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hízás izom formájában lehetséges?

Hízás izom formájában lehetséges?

Figyelt kérdés

Elkezdtem edzeni,mivel hízni,formásodni akarok. Van úszógumim,viszont alapvetően nagyon vékony vagyok. Az edzésem úgy néz ki,hogy:

-karizom,súlyemelés bicepsz":50-50 tricepsz:50-50 váll-és lapocka:50-50 fekvőtámasz 10(több nem megy,de idővel növelni fogom)

-Hasizom:hasprés 80-100felülés oldalhasizom:10-10 levegőben biciklizés:50

-hátizom:lapocka 20, felsőrész 20

-Combizom:50 elképzelt székre való leülés(guggolás) 50kitörés,50terpeszguggolás és 20normális guggolás vádli:50 pipiskedés

És utána nyújtok rendesen. Már egy hete ezeket csinálom,minden nap,és mellé fehérjedús ételejet eszek.

Reggel szedek B-vitamint is,az segít?

Emellett még járok moderntáncra is(heti 3-4edzés) és minden nap legyalogolok kb.5km-t

Amiket enni szoktam:

-Reggeli:1tál müzli+tea

-tízórai:csoki/péki étel+joghurt

-ebéd:palacsinta/hambi meg krumpli

-Uzsonna:chips,gyümölcsjoghurt

Edzés

Vacsora:Csirkemell+rizs meg sajt,majonéz ilyesmi

Utána megint gyümölcsjoghurt vagy fehérje

Ez így mennyire jó? 15/L

2014. okt. 2. 19:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hízásra tökéletes, izmosodásra esélytelen.
2014. okt. 2. 19:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Miért?
2014. okt. 2. 19:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem jó, az egész úgy ahogy van nagyon kaka, felejtsd el, főleg ezt a szemét étrendet. Csoki, palacsinta, chips, péki étel? Ezektől mégis mit vársz? Rendes tömegnövelő étrend kell, majd leírom. Az edzés is csapnivaló. Amiből már megy 20 feletti ismétlés, azzal nulla izmosodás lesz. Töltsd le a fegyencedzés című könyvet, olvasd el és alkalmazd. Vagy legyen normális súlyzós edzés, ne barbisúlyos bohóckodás. Azzal nem lesz eredmény.

Tömegnövelő étrend: napi 2g x testtömegkg fehérje kell és 4-6g*ttkg szénhidrát (ch) alkattól függően. Nőknek 3-4 g x ttkg ch!

Zsírból 1g x ttkg, ennek fele legyen telítetlen.

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

További olvasnivaló: googleba: alapismeretek. Alul van tovább gomb is! :9

2014. okt. 2. 19:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Mert a csokiban, müzliben palacsintában és hamburgerben, chipsben és joghurban kizárólag cukor és zsír van (a majonézről ne is beszéljünk). Hol a fehérjedús étrend amit említettél? Mert az esti kis hús az nem az.

Az edzéshez meg olyan súly kell amivel maximum 12 ismétlés megy, nem 50! Attól fogsz izmosodni. Azt meg kétlem, hogy megbírsz csinálni 100 szabályos felülést.

Az alap tudás nálad szinte nulla, ami nem baj, de nemárt picit utánajárni a dolgoknak, hogy legyen eredménye is annak, amit csinálsz. Erre jó kezdés a sárga kapszula elolvasása (ingyenes e-könyv)

2014. okt. 2. 19:39
 5/12 A kérdező kommentje:

Amit nem említettem..

Garincproblémáim vannak. Ezeket a gyakorlatokat kell csinálnom. Csak gondoltam súlyzókkal.

Nem kell azonnal leoltani,kérdeztem csak-.-

2014. okt. 2. 19:57
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem oltás, csak én pl ilyen vehemenciával írok. Így jobban megjegyzed.:-)

Jó tanács volt, segítettünk is.

2014. okt. 2. 20:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem oltott le senkise (szerintem) ;-)
2014. okt. 2. 20:02
 8/12 A kérdező kommentje:

Rendben. Akkor köszönöm a tanácsokat

Utánaolvastam ennek a fegyencedzésnek,de csak azt írják le,h mi hiányzik a könyvből,vagy az íróról írnak,de semmi konkrétum.

Valaki tud segíteni?

Az étrendet megpróbálom összeállítani,de nagyon zavarosak a napjaim:/

2014. okt. 2. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Ezt írd be googleba: fegyencedzés pdf. Töltsd le.
2014. okt. 2. 20:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Amúgy gerincproblémára ki ajánlot felülést? Az "egészséges" gerincnek se a legjobb.
2014. okt. 2. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!