Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kerekebb lesz a fenék?

Kerekebb lesz a fenék?

Figyelt kérdés
Rubint Rékával kezdtem el gyúrni szóval mennyi idő után lesz látszata ? minden hétköznap gyúrok rá csak szombaton meg vasárnap hagyom ki
2014. okt. 11. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:

NEM.

Rosszul edzel,nem pihensz az etrendrol meg fogalmad sincs.

Minimalis eredmeny lehet vele de az se sokaig.

2014. okt. 11. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezzel nem sok minden lesz. Eleve nagyobb terhelés kell, nem ártana súlyzós guggolás, kitörés , merevlábas felhúzás. És nem minden nap edzeni alsótestre, mert pihenés is kell az izomfejlődéshez!
2014. okt. 11. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is most kezdtem edzeni. Ne higgy a csodamódszereknek, mind parasztvakítás! Nálam a RR akkor írta le magát teljesen,amikor a tvben kb fél kiló zsírszalonnából csinálta a fitness rántottát, és ecsetelte, hogy attól nem lehet elhízni...... Ő tuti nem azt eszi és nem úgy edzi magát!

Utánaolvastam, kérdezősködtem, amennyit csak tudtam. Hetente 3szor edzek súlyzókkal, egyelőre teljes testre. Csinálok guggolást, kitörést, persze súllyal, és merevlábas felhúzásokat, emellett pedig figyelek a kajára. Rengeteg fehérje kell,napi 2 gr / testsúlykg! Napi 4-5 szöri kaja, és iszok proteinturmixot, szedek multivitamint is! Nem várok csodákat, keményen edzek, de szerintem így is minimum 3 hónap mire lesz valami eredménye! Ha a következő nyárra jól akarsz kinézni, nem árt már most keményen melózi rajta.

Heti 3 edzésnél nem kell több! Olvasd el a sárga kapszulát, nagyon sok hasznos tanács van benne!

2014. okt. 11. 14:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát az a baj h súlyzozást nekem nem szabad mert volt műtédtem és az miatt nem emelhetek:/ am csináltam ma eszt a tornát és éreztem hatását mert máma annyira izomlázam van hogy, alig tudok le ülni :DDDDD hihi :$
2014. okt. 12. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Végülis a lényeg az, hogy mozogj, ha neked ez jön be, csináld ezt. Csak csodákat ne várj tőle, mert csalódni fogsz. Ha a műtét miatt nem szabad súlyzózni, akkor ne csináld, vagy konzultálj az orvosoddal, kérdezd meg, hogy mikortól lehet.

Izomlázad az van, azt elhiszem, de egész más az izomláz, és az, amikor rendesen bedurrantod az izmaidat.

2014. okt. 13. 11:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Majd lesz valamike na meg ha nem ak eszt be néztem hehe :D :D :$
2014. okt. 13. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!