Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásan ez nagyon látszani fog?

Szálkásan ez nagyon látszani fog?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok, és nagy súlyfeleslegtől szabadultam meg az elmúlt egy évben (20kg), de még van hátra néhány kiló zsír, amitől meg kéne szabadulni. Heti háromszor edzek, viszont ahogy megy le a zsír, egyre asszimetrikusabb vagyok. Az egész jobb oldalam el van maradva, a legszembetűnőbb a hátam, a vállam és a tricepszem, ezeket érzem a gyakorlatoknál is, hogy gyengébbek /pedig jobbkezes vagyok!/.

Tudom, hogy szálkásítás közben nem igazán lehet izmot építeni, éppen ezért kérdezem, hogy most mit csináljak? :D Félek, hogyha tovább megy le, akkor már szembetűnő lesz. Most igyekszem a jobb oldalamra koncentrálni minden kényes gyakorlatnál és arra belőni a súlyokat is, de ez mennyire számít szálkásodás során?

A másik, hogy mi az isten nyilát tudok csinálni a tricepszem alatt lévő felesleges zsír-bőr izével? (Azon túl, hogy szálkásítok...) Hiába ment le egy csomó cucc rólam, nem merek egy rövidujjút sem felvenni, mert borzasztóan néz ki, és ami ijesztő, hogy ez már nem csak zsír, hanem bőr :-( Ez eltűnik idővel? Ugye nem maradt ott, hogy emlékeztessen a "múltamra"?

[link]

2014. okt. 10. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
A lógó bőr a hirtelen fogyás miatt van, de idővel elmúlik. Egyébként ha tartod a fehérjebevitelt, akkor szálkásítás közben megmaradnak az izmok. Utána meg jöhet egy lassú tömegelés.
2014. okt. 10. 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Húú nem semmi hátad van :-) Esetleg az edzés mellett próbáld ki a Nivea Q10 bőrfeszesítő olajat, nekem sokat segített szülés után! Hátha beválik neked is.
2014. okt. 10. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!