Szerintetek jól kezd látszani már a tömegelés?
Figyelt kérdés
Üdv
Szerintetek jól kezd már ruha alatt is látszani a 4-5 hónapos tömegelés ? Persze ilyen ruhákat hordok, vessen meg aki akar, de én így szeretem. Nem egoból rakok képet stb., csak kíváncsi vagyok mások véleményére.
2014. aug. 22. 21:28
1/28 anonim válasza:
kezd látszani hogy elzsirosodsz hasad gyenge melled is karod se sok csapott váll aránytalan vagy én a helyedbe beállnék egy szolidabb tömegelésre
2/28 A kérdező kommentje:
4 kockám látszik, de gyenge has :)
Igen, zsír is jön, mivel nem vagyok ectomorph, aki szerencsés, csak zsírral jön nekem izom.
Mellizmom elismerem kicsi, de vállaim ebből a szögből nem látszanak de nagyon is arányosak :)
2014. aug. 22. 21:33
3/28 anonim válasza:
örülök h meg vagy elégedve magaddal ezzel a formával,ha neked ez jo váll akkor nem szoltam
5/28 anonim válasza:
ez gyenge nagyon már multkor is feltetted.nemmegbántásbol de nyomjad még
6/28 anonim válasza:
nézd már meg ezt a képet csak kifejezetten a vállat miben különbözik egy emberétől aki nem edz?
8/28 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól nézel ki. Én itt kb meg is állítanálak, ha én volnék a barátnőd. Nekem ez így már nagyon tökéletes lenne :) 33 N
9/28 anonim válasza:
azt a ku.rva:DDDDDDDez igen remélem csak kamu volt
10/28 anonim válasza:
Még jó hogy nem te vagy a barátnője a testépítőknek.:-) Ez nagyon picike szint még és ez itt a testépítés kategória nem a femina.hu.
Nem az a kérdés, hogy melyik nőnek mi jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!