Szerintetek jól kezd látszani már a tömegelés?
Üdv
Szerintetek jól kezd már ruha alatt is látszani a 4-5 hónapos tömegelés ? Persze ilyen ruhákat hordok, vessen meg aki akar, de én így szeretem. Nem egoból rakok képet stb., csak kíváncsi vagyok mások véleményére.
Aki kritizálja az kap.ja be, remélem még finoman fogalmaztam. Az embereket motiválni, továbblökni kell, főleg aki belekezd a sportba és sokat áldoz érte, nem minden fiatalról/ emberről mondható ez el. Nem elvenni az emberek kedvét és o sz.ar vagy stb.. Kíváncsi lennék ti milyen ászok voltatok 4-5 hónapos tömegelés után, én nem voltam az, szerintem meg más sem.
Kérdező, kitartást, csak így tovább alakul a dolog, de jó lenne egy Before kép :D Akkor lenne mihez viszonyítani.
Ty nagyon rendes emberke vagy,bárcsak ilyen lenne más is.
17 leszek még szerintem lesz időm elérni egy jó formát 20 éves koromra, más csak akkor kezd bele.
Before :
Becker12 Re: Tömeg ma 22:10 Megnéz
Az üzenet küldője: Becker12
Az üzenet címzettje: TyHoechlin
Az elküldés időpontja: ma 22:10
Az üzenet témája: Re: Tömeg
Az üzenet szövege: Ty nagyon rendes emberke vagy,bárcsak ilyen lenne más is.
17 leszek még szerintem lesz időm elérni egy jó formát 20 éves koromra, más csak akkor kezd bele.
Before :
Válaszol Üzenet törlése
Mielőtt férreértés történne.
Most küldött nekem Becker12 felhasználó,
Nekem ne mondja senki, hogy nem szép eredmény 4-5 hónap alatt, ha igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!