Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire hátráltat ez a...

Mennyire hátráltat ez a fejlődésben?

Figyelt kérdés

Célom: szálkásítás

Heti 1 alkalommal, általában szombat este, 4-5 deci bort (általában száraz) megiszok a barátokkal, egy kis chipsz is megy filmezés mellé, meg mondjuk egy pizzaszelet.

Ez durván hazavágja az egész hetet, vagy még belefér? Úgy tudom, hogy kell csaló étkezés hetente. Lány vagyok, és már elég sokat fogytam, járok kondizni, heti 3x, HIIT edzést csinálok heti 2-3 alkalommal. Az étkezésemre figyelek, teljesen kiiktattam a fehérlisztes, cukros, étolajos, finomított, feldolgozott ételeket az étrendemből. Ami terítéken van: csirkemell, teljes kiőrlésű kenyér, hal, rizs, brokkoli, mexikói vegyes zöldség, kókuszzsír, zabpehely, lenmagolaj stb. Edzés után fehérjeturmix. Vitaminokat is szedek.

Szóval ez a heti egy alkalom szombat esténként nagyon gáz a fejlődésre nézve, vagy annyira nem?

2014. okt. 9. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem, főleg hogy tiszta az étrended!
2014. okt. 9. 14:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi gond vele,nyugi:-)
2014. okt. 18. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Jobb volna ha inkább minden este innál egy vagy akár két deci bort, az még kifejezetten egészséges is lenne!

A chips meg a pizza az hülyeség, nem vágja haza a diétádat, de ennél sokkal egészségesebb (ráadásul finomabb) rágcsálnivalók is vannak.

2014. okt. 18. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!