Csajok! Mennyi idő alatt értétek el az álom alakot?
ddrake, akkor mondj jobbat ha tudsz.
Na?Várom
Hihetetlen, hogy az alapvető szabályt, az este hat után nem evést, amivel az izmosító folyamatok beindulnak, a zsírosító folyamatok pedig leállnak, nem mondja senki.
Ugyanakkor, az is hihetetlen, hogy nehezére esik az embereknek odabökni, hogy futással lehet izmosítani combra, ugrálókötéllel pedig felsőtestre, mert ott sokat mozog a karunk. De ugyanúgy lehet izmosítani felsőtestre kerékpározással is, ha sokat kanyarodunk, mert sokat mozgatjuk a kormányt, ami igénybe veszi a mellizmainkat és a hátizmunkat is.
A különválasztott fehérje, szénhidrát és zsírnapokat meg sem említem.
30-60 nap alatt van ennek eredménye. Attól függ, hány napos guggolás challenge-et választunk mellé.
Én még nem értem el, de el fogom, még 20kg van rajtam.
Reggeli 2 tojásos omlett paradicsommal, zabpehellyel.
Tízórai alma-1db nagy zöld vagy 1 db körte
Ebéd zöldség leves, párolt hús/göngyölt hús/hal+ párolt zöldség
Uzsonna 1 marék dió 15dg zsírszegény túróval kikeverve.
Vacsora fehérje shake.
Minden nap 1 óra bicikli, fél óra súlyzód edzés.
1 hónap alatt 6 kg-ot fogytam.
Te, Ananász grill, hallod, miért vagy ilyen ananászfatuskó?
Többször is mondtam, hogy a súlyzós edzés felfúj, meg a fehérje is! Sőt! Még a májad és a veséd is tönkreteheti meg szívmegállást okoz, és ha gyereked fog születni az meg mutáns lesz.
Figyelsz te rám egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!