Szerintetek kis zsírfelesleggel megéri tömegelni?
Figyelt kérdés
Sokat fogytam már nagyon rég kalóriadeficitben vagyok, van rajtam még zsír 16% testzsírral rendelkezek. Szerintetek egy minőségi 5 hónapos tömegelést megéri bevállalni? Hízékony vagyok, de lóg picit a bőröm mert nagyon sokat fogytam le, szóval a kockák amúgy se nagyon akarnak még látszani, nagyon sokat zsírosodnék egy minőségi étrendel? Nemszámít ha feljön pár kiló zsír a célom 10 kg izom magamra pakolása. köszönöm a válaszokat előre is2014. okt. 5. 20:44
1/3 anonim válasza:
Mehet lassú tömegelés, így nem lesz annyi zsír.
2/3 Musclemore válasza:
Ne legyen drasztikus az a kalória+.
Szálkásíthatsz is ha nagyon zavar a forma, te döntésed.
Figyelj a ch bevitelre és a kalóriára akkor jólesz az a 6hónap.
3/3 Tyler913 válasza:
Én nem tenném. 5 hónap alatt hogy akarsz 10 kiló izmot felszedni? Ez csak koksszal jönne össze (akkor nem szóltam).
Ha meg naturál nyomod,akkor eléggé fel fogsz zsírosodni ennyi idő alatt a 16%-ról. Utána meg kínlódhatsz megint,mire 20+-ról lemégy egy emberi formára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!