Ha így végzem a gyakorlatokat, az gond?
Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja járok edzeni, de nem vagyok tisztában azzal hogyan is kell csinálni egy piramis edzést, vagy pl azt miért csinálják hogy teszem az 4 sorozatból kettőt nagy súllyal nyomnak, utána ledobálnak róla valamennyit, és belepumpálnak gyorsan 12-őt majd vissza fel rakják amit levettek.
Én csak egész egyszerűen fekvenyomásnál pl bemelegítek kis súllyal amiből megy 25, utána felrakom a most aktuális 60kg-t és nyomom.
Rossz az ha én csak így csinálom?
2014. okt. 5. 18:37
1/1 anonim válasza:
Mindenki úgy csinálja ahogy neki jó. A legjobb ha változatosan csinálod a dolgokat. Próbáld ki te is a piramisos dolgot, aztán döntsd el neked melyik a jobb. Van aki jobban le tudja úgy terhelni az izmait, van aki pedig úgy tudja jobban leterhelni ahogy te. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!