Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vajon miért nem kell még...

Vajon miért nem kell még diétáznom az edzőm szerint?

Figyelt kérdés
EZen a héten kezdtük el az edzést súlyokkal,gyakorlatokkal, kardióval.2 éve szinte naponta biciklizek, de nem nagyon tornáztam mást ezen kívül. Fogyás a célom. Nő vagyok.Azt mondta az edzőm,hogy az első hónapban még ehetek,amit tudok,de utána szigorú diétát ír elő nekem. Szerintetek az lesz a szálkásítós szakasz, most meg a tömegelés? Még új vagyok a témában, lehet nem jól használom ezeket a fogalmakat!Köszi előre is!
2014. okt. 5. 17:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Izomnöveléshez kalória plusz kell, tehát ha most nem vagy pluszban, akkor nem lesz tömegnövekedés. 1 hónap amúgy is semmi izomnövelésnél (is), mivel még férfiaknál is max 1kg izom jöhet naturálban, nőknél meg a fele sem, mivel 1/25 annyi tesztoszteront termeltek, mint egy férfi. ÉS még nekünk sem könnyű izmosodni. A 2. hónaptól az szálkásítás lesz.
2014. okt. 5. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát egy hónap tömegelésnek túl sok értelme nincs, az nagyon rövid idő. Ráadásul a tömegelés sem arról szól, hogy azt eszünk amit akarunk. Azon gondolkodok, hogy nem e azt akarja megnézni, hogy önmagában az edzésektől tudsz e fogyni, változatlan étrend mellett, de ennek sincs sok értelme.

Szerintem hülye az edződ.

Próbálj meg addig is egészségesen táplálkozni amíg az edző nem ír elő semmit. Sok sovány hús (csirkemell, pulykamell, nyúlhús, sovány marha), tojás, sovány túró, sok zöldség, kevesebb rizs és zab, nagyon kevés gyümölcs és magvak.

2014. okt. 5. 17:55
 3/4 Musclemore ***** válasza:

Szerintem 1hónapig átmozgatót végeztek, addig meg engedi, hogy lazíts.

Aztán egy hónap múlva mindent bele diéta, osztott edzés.

2014. okt. 5. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
hozzá kell szoktatni az izmaidat, inaidat, ízületeidet a terheléshez, ha dúrrbelebumm belecsapsz egy komoly edzésbe, és diétába, annak csak sérülés lesz a vége.
2014. okt. 5. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!