Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elég, ha ha egy izomra csak...

Elég, ha ha egy izomra csak egy gyakorlatot végzek? Mire elég?

Figyelt kérdés

Viszont ezt mindig egyre nehezedő súlyokkal.

pl:

Hát-húzódzkodás

Láb-guggolás

Mell-tolódzkodás

Tricepsz-tolódzkodás+fekvőtámasz

Bicepsz-állva bicepsz karhajlítás

Váll-vállból nyomás

ezeket a gyakorlatokat végezni minél nagyobb súllyal. Van súlymellényem is, és 80 kg vasam.

2014. okt. 4. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen fosz izmosodni.
2014. okt. 4. 20:56
 2/4 anonim válasza:
Csinálhatsz fekvőtámaszt is mellre, tricepszre (a kezeid közti távolsággal megszabhatod, hogy a mellizmod melyik részét izmosítod). Húzódzkodásból is ugyanez (a kezeid közti távolság; külső, belső fogás). Bicepszre még mehet kalapács bicepsz; meg ha már van egy kis tömeg, akkor koncentrált a csúcsosításra, formásításra.
2014. okt. 4. 21:00
 3/4 anonim válasza:

A súlyoknál van izmokra/izomcsoportokra való korlátozódás, a testsúlyos gyakorlatok egy kettőt leszámítva sok izomcsoportot dolgoztatnak meg.

Azt javaslom hogy írj össze egy testsúlyos edzéstervet (pihenőnapokkal) és azt egészítsd ki súlyokkal. Pl. a bicepsznek kell a súlyzó mert nekem se fejlődik nagyon anélkül ill. a kézenállásból fekvőtámasz nem megy mindenkinek azt lehet súllyal helyettesíteni, a vállazást húzódzkodás mellé fölöslegesnek tartom. Majd jön magától, és ésszel!

2014. okt. 4. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
A fekvenyomást még rakd a gyakorlatok közé.Én próbáltam régebben pár hónapig a fegyencedzést.Ami egy egész jó kis saját testsúlyos program,de a mellemet nem tudtam rendesen meg edzeni vele.Tolódzkodás ad egy minimális ingert meg az egykezes fekvőtámasz nem eleget.Inkább a tricepszemet szoktam érezni.Mellre izomlázam kizárólag a fekvenyomástól van csak és attól mindig.
2014. okt. 5. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!