Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok segiteni egyszerű...

Tudnátok segiteni egyszerű edzés program készítésében?

Figyelt kérdés

érettségizek tesiből és rendészetire is szeretnék jelentkezni...

és elkezdtem egy kicsit edzegetni de semmi kiindulási ötletem nincs hogy milyen edzéstervet csináljak

annyi a baj hogy le vagyok korlátolva mivel semmilyen kondi terem nincs a közelbe és a megfelelő eszközeim sem :/

2014. okt. 2. 17:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Persze, ott már megy cucc, nem is ezért írtam, csak arra reagáltam, hogy kinek mi az izmos. Te sosem leszel olyan naturálban, szóval ettől nem kell tartanod. Egy nő kb 1/25 annyi tesztoszteront termel, mint egy férfi és még nekünk sem könnyű izmosodni, mi sem leszünk naturálban soha túl izmosak.
2014. okt. 2. 18:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Esetleg valami ilyesmi testalkatra gondolsz (súlyzós és saját súlyos "keverék" :D)?

[link]

2014. okt. 2. 18:10
 13/15 A kérdező kommentje:
egy 50-52kg-s test súlyhoz képest egy befeszített 30-as kar?? ;)
2014. okt. 2. 18:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Elmegy, de nem ez a lényeg, hanem az összkép. Szimmetria, arányosság, izomtapadás, stb.
2014. okt. 2. 18:26
 15/15 A kérdező kommentje:

tudom persze! :)

azért akarok valami edzéstervet hogy mindent megmozgassak :)

amugy meg köszönöm a hasznos válaszokat! :)

2014. okt. 2. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!