Tudnátok segiteni egyszerű edzés program készítésében?
Figyelt kérdés
érettségizek tesiből és rendészetire is szeretnék jelentkezni...
és elkezdtem egy kicsit edzegetni de semmi kiindulási ötletem nincs hogy milyen edzéstervet csináljak
annyi a baj hogy le vagyok korlátolva mivel semmilyen kondi terem nincs a közelbe és a megfelelő eszközeim sem :/
2014. okt. 2. 17:21
11/15 anonim válasza:
Persze, ott már megy cucc, nem is ezért írtam, csak arra reagáltam, hogy kinek mi az izmos. Te sosem leszel olyan naturálban, szóval ettől nem kell tartanod. Egy nő kb 1/25 annyi tesztoszteront termel, mint egy férfi és még nekünk sem könnyű izmosodni, mi sem leszünk naturálban soha túl izmosak.
12/15 anonim válasza:
13/15 A kérdező kommentje:
egy 50-52kg-s test súlyhoz képest egy befeszített 30-as kar?? ;)
2014. okt. 2. 18:22
14/15 anonim válasza:
Elmegy, de nem ez a lényeg, hanem az összkép. Szimmetria, arányosság, izomtapadás, stb.
15/15 A kérdező kommentje:
tudom persze! :)
azért akarok valami edzéstervet hogy mindent megmozgassak :)
amugy meg köszönöm a hasznos válaszokat! :)
2014. okt. 2. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!