Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire hiszékenyek az...

Mennyire hiszékenyek az emberek kieg terén?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ismerőseimnek én csinálom a tömegnövelőjüket, vagyis összeállítom és jó pénzért eladom :))

Impact Whey + Carb-F + Creatin + zabliszt + kis glutamint is adok hozzá, az egészet összekeverem és kész is.

Ultra HardCore Gainer Tömegnövelő eladó, úgy nősz tőle, mint a gomba meg beadom a szövegeket és veszik mint a cukrot. A nevet én találtam ki.

De hogy ennyire számítson valakinek a név. Meg ne is beszéljünk ha szteroid névhez hasonló nevet kap 1 kieg. veszik, mint a cukrot.

2014. szept. 30. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom adózol is utána, mert (többek között) ezt az oldalt is előszeretettel olvassák a NAV-osok...
2014. szept. 30. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Most min kell botránkozni, az emberek butaságán, vagy a te kapzsiságodon?
2014. szept. 30. 20:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ip cím bemérve nav kollégák már úton vannak
2014. szept. 30. 21:10
 4/8 anonim válasza:
71%

Tájékoztatjuk a Btk. 310.§-a szerint; aki az adóhatóság megtévesztésével őt magát meg nem illető adómentességet, vagy adókedvezményt vesz igénybe, vagy aki olyan terményt, terméket, amely jövedék tárgya, a jogszabályban megállapított feltétel hiányában, vagy hatósági engedély nélkül előállít, a jövedéki ellenőrzés alól elvont terményt vagy terméket vagyoni haszon miatt megszerez, elrejt vagy elidegenítésében részt vesz adócsalást követ el.

Felhívjuk figyelmét, hogy az adóhatóság minden bejelentést, illetve az online észlelt visszaéléseket is, melyek bűncselekmény megvalósítására adnak okot, feltétel nélkül kivizsgálja.

NAV Bűnügyi Főigazgatósága – Központi Nyomozó Főosztály

1033 Budapest III., Huszti út 42;

1300 Budapest, Pf.: 99.

bfoig.knyf@nav.gov.hu

2014. szept. 30. 21:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ennyire s3gghülye nem lehet senki... Na jó én befejeztem.
2014. szept. 30. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:
És nem a naiv vevőidre gondolok...
2014. szept. 30. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk 600ezer ft-ig adómentes a jövedelem, de nem is ez a lényeg, hanem hogy mekkora paraszt vagy kérdező...
2014. okt. 1. 07:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Fogyatékos vagy b+.. :D:D:D
2014. okt. 1. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!