Drugs bunny tényleg egy kókler?
A stílusa elég megdöbbentő, ahogy az is, hogy többször ellentmond saját magának, pl.: szerinte beteg, aki facebookon mutogatja magát, de azért ő a fél életét elmeséli stb.
De ezeket tegyük félre. A gondom az, hogy egyre több helyen látom, hogy igazi szakértők kijavítják a tévedéseit. Ahogy látom, Bunny nem is nagyon mer belemenni vitákba, pedig volt olyan, dietetikus, aki kérte tőle. ahogy azt is több emnbertől hallottam, hogy beírt az oldalára, érvelt, hogy miért nem igaz, amit Bunny állít, de törölte, és nem válaszolt. Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet Drugs Bunny, aki szemlátomást elég gyenge biológiából/kémiából, a legnagyobb (leghíresebb) testépítő szakértő Magyarországon? Miért van az, hogy ennyire kevés embert zavar, hogy rengeteg butaságot ír?
Nem a rosszindulat vezérel, de tényleg érdekel, ki is gyűjtöttem pár dolgot, amit írt, de mások vitattak/kijavítottak:
Drugs Bunny szerint a vitaminokat nem lehet túladagolni. Legalábbis ezt mondja egy videóban.
D-, K-, A-, E-vitamin. úgy tudom, hogy a ezeket a zsírban oldódó vitaminukat túllehet.
az edzoterem blogon is ír érdekes dolgokat ( idézőjelben amit bunny írt, utána a javítás, amit az alimento.blog.hu tulajdonosa írt)
"A felnőtt ember tápláléka szilárd. Az emésztőrendszerünk erre van kitalálva" - a gyomorban minden ételből pépes-folyékony állagú massza lesz.
"A tehén teje nem tökéletes az ember táplálására. Inkább tökéletlen." - hogy nem zsibbadt el az agya ettől a szentenciától :) Nincsen tökéletes élelmiszer, ezért kell sok féle táplálékból vegyesen étkezni.
"Egy liter tejben 52g tejcukor (laktóz) van, ami egy teljesen használhatalan szénhidrát." - nem használhatatlan.
Ha van laktáz enzimünk, teljes mértékben képesek vagyunk feldolgozni (kivéve még galaktozémia esetén, de ez egy ritka genetikai betegség).
"Napi 4 litert ittam meg, és nem értettem, miért van hasmenésem." - 4 liter tejtől szerintem nekem is menne a hasam, pedig nem
"A telített zsír gátolja a szénhidrátok hasznosulását, segít abban, hogy zsírrá alakuljanak" - ezt meg honnan szedte?
"Ennek 20% tejsavó protein, 80%-a azonban kazein, egy lassú felszívódású fehérje" - mi a bánat az a lassú felszívódású fehérje? :) A tejkazeint az egyik legjobb arányban hasznosuló fehérjének ismerjük.
"A tej nem jó fehérjeforrás, mert a jó fehérjeforrások azok, amelyek nem tartalmaznak, vagy csak nagyon kis mennyiségben tartalmaznak rossz tápanyagokat: cukrot és zsírt." - és energia miből lesz?
aztán a tesztoszteron. hun is kijavították pár tévedését:
Kérdés Helló! Én liszt, vagyis glutén érzékeny vagyok. Nem ehetek búzát, árpát, rozsot, malátát, zabot. Szeretnék valami táplálékkiegészítőt szedni, csak nem tudom hogy szedhetem e egyáltalán. Valamilyen tömegnövelö kellene nekem és fehérje. Kösz! dávid13
Válasz 2005-08-18 szia! a táplálékkegészítőkben nincs búza stb.! bunny
KONTRA Óriási tévedés, ami jelen esetben veszélyes is! A táplálékkiegészítőkben sok esetben kifejezett van búza, a búzafehérje (wheat protein) nem ismeretlen forrás. Bár már megszűnt a Scitec Promax búza és tejsavó keverék proteinje, de ez a mátrix még mindig szerepel egyes olcsóbb tömegnövelőkben is mint a Mass, vagy a Mass 20.
A glutamin peptidekkel megerősített termékekben ezek a peptidek is búzából származnak. Emellett sajnos az is előfordulhat, hogy egyes hitvány cégek titokban olyasmivel csökkentik a proteinjük árát, hogy a címkén feltüntetettekkel ellentétben nem a drága proteint használják, hanem például az olcsó búzát (legalábbis részben). Az sem lehetetlen, hogy nem jól kitisztított keverőgépek esetében keresztszennyeződés történik eltérő termékek
között.
Kérdés Hi Bunny, Kiprobaltam javaslatodat: az edzes utani 50g feherjeporhoz adtam 50g dextroz monohidratot. FANTASZTIKUS!!! Kis kihagyas utan ket het atmozgatas utan harom orankenti rizs+csirkemellel, napi negy turmixszal ugy fejlodok, mint meg soha! Azt gondoltam, nem lesz okos, mert hajlamos vagyok zsirosodni, de mivel kizarolag edzes utan fogyasztom az egyszeru ch-t, nem megy el a derekam sem. KOSZONOM!!! U.i.: a magyar OB-n csak nem versenyzokent voltal jelen...? Rocco Lampone
Válasz 2005-10-02 szia rocco! a dextróz nem mondohodrát!
KONTRA Ennek tényleg semmi jelentősége, de valóban dextróz monohidrát.
Kérdés Szevasz Bunny!Az lenne a kérdésem hogy meg-e tudnád mondani nekem hogy ,egy csésze hány deci,vagy,( egy csésze rizs,vagy három csésze brokkoli) hogyan, vagy mi alapján mérik,merthogy elég sok csésze van ,ide sorolhatnám a teás meg a kávés csészéket, ugyebár,elöre is köszi a válaszodat ,üdv :Totya anonymous
Válasz 2005-09-24 ez a csésze dolog hülyeség, fingom sincs! mérni kell! Bunny
KONTRA Ha magunk találjuk ki a dolgokat, akkor persze érdektelen a csésze, de ez az angolban is általánosan használt legitim konyhai mértékegység, ami olvasható nem egy magyar fordításban az étkezési minták során. Nyilván a kérdező sem az ujjából szopta, hanem találkozott vele. A csésze (cup) tehát mint egy pontos USA mértékegység: 237 ml.
"szóval idejöttél sírni mert beoltott"
mármint a bunny engem? nem nyert. sosem írtam a bodybuilder. hu-ra. de ha mondjuk beoltott volna, akkor mi van?:)
ettől még a kérdésre kéne válaszolni, nem hülyeségeket kitalálni. vhogy érdemi válaszra neked sem futotta.
"Én amikor látok egy ilyen Bunny-s kérdést, akkor szakadok a röhögéstől. Kb. két hetente tesz fel a gyerek kérdést ebben a témában. Nem unod még?"
milyen gyerek, én? ez az első bunny-s kérdésem. neked nincs paranoiád van, mint az egyik válaszolónak? igen, valószínűleg minden bunnys kérdést egy ember ír ki:)
"De ha ennyire cseszi a csőrödet a dolog, akkor írj te jobb könyveket, legyél te egy jó kis testépítő oldal válaszolgatója és akkor majd tőled fognak tanulni a gyerekek. Fikázni könnyű, alkotni nehezebb."
vártam már ezt a tipikus érvelési hibát:) "írjál jobb könyvet", mert ha látom,h egy "szakértő" folyamatosan hülyeségeket mond, akkor nyilván először kell egy könyvet írnom, aztán fikázni. logikaliag kissé sántít, de nem baj.
"A kazein attól még lassú, hogy te nem ezt gondolod. Jópár óra kell a felszívódásához. De ez nem azt jelenti, mint amit te tévesen sugallsz, hogy nem fog felszívódni tökéletesen. De, fel fog, csak nem gyorsan. Ennyi. "
nem én gondolom, ha az, akinek az írását bemásoltam. de te legalább próbáltál értelmesen reagálni, ezt értékelem.
igazából azért is írtam ki a kérdést, mert kíváncsi voltam, hány rajongója próbálja cáfolni a leírtakat, és h milyen színvonalú hozzászólások jönnek. hát...hogy mondjam, ahogy pár válaszolón is látszik, bunny rajongói nem épp értelmiségi emberek, persze ezt sejtettem. bunny alap dolgokkal tisztában van, a probléma az, h ahogy írtam is, teljesen buta a biológiához. ahogy látom, az igénytelen, tanulatlan hobbigyúrós rétegnek csak a példaképe szerencsére.
azt meg tényleg nem értem, h aki nem konyít a témához, az minek dob ide ilyen dedós sértegetést. tényleg senkit nem akarok megbántani, de az is elgondolkodtató, h mitől ennyire frusztrált/idegbeteg a legtöbb testépítő, bár rengeteg testépítő elnyomott vékony kisgyerek volt, vagy nagyon alacsony, ezért komplexusos, és gyúrással próbál kompenzálni. mindegy, azért érdekes kísérlet volt:)
Mond sok okos dolgot is,és butaságokat is.Nem célszerű szentírásnak venni amit mond,ez a lényeg.
Itt a vitaminokról beszél."Viktor Frog" néven írtam a megjegyzésekhez.
Olyan, mint a kuruzslók valamilyen szinten, csak még bunkó is. A kuruzslók is áltudományos szövegeket nyomnak, amiktől egy tanult ember leesik a székről, hogy honnan vesz ilyen baromságokat, alapvető biológiai, kémiai, mikrobiológiai ismeretek teljes híján van, ez nyilvánvaló. De mivel nagyon szépen és meggyőzően mondják el, ezért az arra fogékonyak elhiszik, és még csak utána sem néznek, hogy miről is van szó.
Én évekkel ezelőtt néztem a blogját vagy oldalát vagy mi a töke van, és hol a fejemet fogtam, hol hangosan röhögtem, amelett, hogy van mikor nem ír hülyeséget, de nagyon sokszor agresszív kismalac módjára védi a hülyeségeit. A kedvenceim a "na idefigyejjé kisköcshög nem írom le mégegyszer a gechi agyadnak a szarságot, amit már egyszer idebäsztam, te mégis rákérdezel, hülye vagy oszt rohadjál meg". Kb ilyen stílusban, ráadásul pont olyannál, mikor a kommentelő értelmes kérdést tett fel, értelmes érvekkel alátámasztva, hogy miért hülyeség, amit mond, de szegényke nem tudott rá választ adni, ezért azt a módszert alkalmazta, mint mikor valami taj parasztot megkérsz, hogy ne foglaljon három parkoló helyet ráadásul a járdán és akkor rádkancsít és pofánbäsz. Az, hogy egy ideje törli is, az nem meglepő, így szokták az ilyenek. A legbutábbja meg még le is tilt, nehogy valahogy mégis bekommandózz valamit, amit nem tud értelmezni/cáfolni. :)
Szerintem senkit nem lehet azzal mentegetni, hogy de azért mond jókat is, mert ha a jók mellé a baromságokat is úgy tálalja, mintha az és csak az lenne az igazság a földön, ha meg valaki szól, hogy bocs, de tévedsz, akkor virtuálisan bebäsz neki egyet de legalábbis alpári módon igyekszik megszégyeníteni, akkor amit csinál, az összességében majdhogy nem káros.
"Gondolom ezt alig vártad és erre ment ki az egész, hogy leírhasd, hogy minden testépítő bunkó paraszt és persze nagyon buta is. Gondold így, ettől még nem lesz igaz, de te jobban alszol tőle..:)"
azt írtam, h minden testépítő? nem rémlik. lássuk csak: "legtöbb testépítő", tanulatlan hobbigyúrós réteg"
a szövegértés nem tartozik az erősségeid közé, ugye?
mellesleg olvasd vissza a hozzászólásokat, a "butabunkótestépítők" sztereotípiát a legtöbb bunnyvédő hozzászóló csak erősíti:) pont ezért írtam, h nem épp értelmiségi emberek a rajongói, mert nem sok olyan intelligens embert láttam, aki védené, inkább olyanok védik, akiknek a magyar nyelvvel is komoly gondjaik vannak.
"Mond sok okos dolgot is,és butaságokat is.Nem célszerű szentírásnak venni amit mond,ez a lényeg.
Itt a vitaminokról beszél."Viktor Frog" néven írtam a megjegyzésekhez. "
jaj, igen:) elolvastam a hozzászólásokat a videónál.
A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad
igen, egyetértek. de én azt nem értem, h hogy nem érzi ezt maga bunny is kínosnak. vhol belül ő is tudja, hogy kevés a tudása, nem véletlen, h mindig elmenekül az érdemi vita elől, többször volt - én is láttam - ,hogy vki beírt, és érvekkel alátámasztotta, h miért baromság, amit bunny ír. erre nekiállt személyeskedni, és tiltotta. Ha jól tudom, Tihanyi András dietetikus is vitára hívta, azt sem vállalta, de persze a bodybuilderen azért belekötött Tihanyi kinézetébe. Az edzoterem blogon nem lehet hozzászólni, pedig olvastam, h egy másik dietetikus kommentelni akart, mert annyi tárgyi tévedés volt az egyik cikkben. Ha csak edzéstechnikai tanácsokat adna és szerényebb lenne, nem lenne vele semmi bajom, de biológiai kérdésekben nem kéne észt osztania. ráadásul ha jól tudom, még angolul sem tud normálisan, úgy meg elég nehéz külföldi cikkeket olvasni vagy tájékozódni.
egyébként hallgattam a bb rádiót, és drugs bunny meg hasonlóan "művelt" haverja nekiment Puzsérnak, meg hülyének nevezték, vagy vmi hasonló.:) ezen már hangosan felröhögtem. lehet nem szeretni Puzsért, de bunny sztem nagyon boldog lenne, ha Puzsér műveltségének a felét magáének tudná:). az olyan finomságokról nem is beszélve, h egyszer fikázza az indexet, máskor meg dicsekszik, h kikerült a blogja a címoldalra stb stb..de nem akarom túlragozni.
Persze, hogy az.
Szerintem még érettségije sincs. Nem baj az ilyesmi, csak miért osztja az észt?
Nem tudom miért ad megnyugvást, hogy próbálsz kiosztani mindenkit, NÉV NÉLKÜL.
Pár mondatból levezed azt, hogy ki milyen képességű és tudású.
Gratulálok.....
Tudom, hogy én is név nélkül vagyok, de nem osztok ki mindenkit a semmiért stbstb......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!