Tegnap éjjel álmot láttam az Úr azt kéri tőlem, hogy építsek egy bárkát, s szedjek össze mindegyik állatból kettőt most mihez kezdjek?
De lattom ezoteria allom..... ez a kereszteny oldalhoz tartozik!!!nem pedig a himbuk csiribu csiriba allomfejtes ezoteriaba!!' En keteszteny vagyok, es minden ilyen jellegu dolgot kereszteny oldalra irom meg !!! El is csidalkoztam ahigyan neztem a friss kerdeseket hogy az urala almodtal.... stb...hogy miert ode irod ??de mindegy ez a te.dolgod...
Almod viszont nem azt jelenti hogy epits barkat mint noe... hanem ezt szellemileh kell ertelmezi,hogy barka... a templon az a te szivesben legyen es az ur vezetni fog teged ... be az orok eletbe!!! Mert az ur megigerte tobbe nem pisztitja el a foldet a viz ozonel...!!ugye!!?? Ennek jelul van a szivarvany :)
Szerintem fogj egy trombitát,menj jerikóba!(Ha nincs kedved jó lesz a parlament is)fúj
bele!Na , ha leomlanak a falai akkor állj neki építeni a bárkát!Persze akkor én is jövök.
#6 Nincs trombitám, de köszönöm a segítőkész felajánlást.
#7 Nem láttam a filmet nincs nekem arra időm és nem loptam el a szerző ötletét szerintem, ponthogy fordítva van.
# 7-es ha nem tudnád Noé bárkájának története a Bibliából származik. Aki leírta az meg már több mint 2000 éve halott szóval nem szól semmit. :D Sőt ő is csak lopta az ötletet ugyanis az özönvíz meg ez a bárkás dolog már a sumer mitológiában is benne volt.
Amúgy kérdező máskor álmodj valami eredetibb és mondernebb dolgot. Az Úr is kissé el van tévedve úgy pár ezer évvel :D Kivéve ha a bárka alatt valójában egy kolonizációs csillaghajót ért :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!