Tegnap éjjel álmot láttam az Úr azt kéri tőlem, hogy építsek egy bárkát, s szedjek össze mindegyik állatból kettőt most mihez kezdjek?
Hát, hajrá, sok sikert.
Amennyiben felépíted, és a világ összes állatát berakod, egy Guiness world record kinéz neked, az tuti.
És mivel a bolygó minden pontja ismert, így esélyes, hogy egy földönkívüli célpontra gondolt, tehát szerintem készült megfelelő levegőtartalékkal is! Sose lehet tudni, ennél nagyobb tévedések is vannak a szent könyvébe az öregnek...
Na ne már !!! Ne csináld már ezt velem!
Már megint úgy kell meghalnom ,hogy vízbe fulladok. Kiskoromban volt egy visszatérő álmom az özönvízről. Felfutottam a legmagasabb hegyre a víz elől ,már mindenki meghalt én voltam az utolsó túlélő ,de nem úsztam meg én sem.
Arra ébredtem ,hogy fuldoklok és nem kapok levegőt.
Nem volt túl jó érzés.
Most kezdhetsz félni, mert biztosan nem az Úr kérte ezt tőled!
Az Úr igéretet tett, hogy nem lesz több özönvíz, ennek emlékeztetéséül van a szivárvány!
.
"Nincs pénzem faanyagra mit tegyek testvéreim?"
Felhívom figyelmed, hogy fémből is lehet manapság nagy teherbírású hajókat építeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!