Tegnap éjjel álmot láttam az Úr azt kéri tőlem, hogy építsek egy bárkát, s szedjek össze mindegyik állatból kettőt most mihez kezdjek?
A paradicsomban nem akarok élni, mert mi lesz, ha kecsapot készítenek belőle?
A Paradicsomba azért nem akarok kerülni, mert
- minden ismerősöm a Pokol lakója lesz,
- ezért parizeren kéne élnem, mert egy személyre nem főznek!
"Vigyél két embert is, hogy meglegyen az összes állat."
Meglesz az Úr akaratával és segédelmével.
"Hát, hajrá, sok sikert.
Amennyiben felépíted, és a világ összes állatát berakod, egy Guiness world record kinéz neked, az tuti.
És mivel a bolygó minden pontja ismert, így esélyes, hogy egy földönkívüli célpontra gondolt, tehát szerintem készült megfelelő levegőtartalékkal is! Sose lehet tudni, ennél nagyobb tévedések is vannak a szent könyvébe az öregnek..."
Köszönöm a biztató szavakat az Úr útjai kifürkészhetetlenek majd idővel megtudom a terveit bízom benne tudom, hogy velem van, ha ő is úgy akarja én leszek a jobbkeze és hírnőke is.
"Hát akk ne ide írogass hanem menj építeni a bárkádat és gyűjtsed befele az állatokat!"
Testvérem még megvárom az Úr következő utasításait.
"Lehetne, hogy a szúnyogot, a legyet és az ebolát kihagyd?"
Persze hisz az Úr szemébe mindenki egyenlő.
"Na ne már !!! Ne csináld már ezt velem!
Már megint úgy kell meghalnom ,hogy vízbe fulladok. Kiskoromban volt egy visszatérő álmom az özönvízről. Felfutottam a legmagasabb hegyre a víz elől ,már mindenki meghalt én voltam az utolsó túlélő ,de nem úsztam meg én sem.
Arra ébredtem ,hogy fuldoklok és nem kapok levegőt.
Nem volt túl jó érzés."
Sajnálom, de nem én irányítóm mindezt én is csak egy halandó ember vagyok feltehetőleg te is előre láttad a jövőt és sajnálom, hogy ilyesmit éltél át.
"Most kezdhetsz félni, mert biztosan nem az Úr kérte ezt tőled!
Az Úr igéretet tett, hogy nem lesz több özönvíz, ennek emlékeztetéséül van a szivárvány!
.
"Nincs pénzem faanyagra mit tegyek testvéreim?"
Felhívom figyelmed, hogy fémből is lehet manapság nagy teherbírású hajókat építeni!"
Biztos, hogy az Úrral beszéltem az Úr azért akarja újra özönvízzel elárasztani a Földet mert manapság nagyon elszaporodtak a gonosz rosszindulatú sátán imádó emberek.
A fémes dologról csak annyit, hogy nem értek a fém megműveléséhez, de a fához annál inkább.
1.) Mikor olvastad/hallottad utoljára a Bibliának ezt a részét? Idézni én is tudok.
2.) Az álmok bizonyos elemei akkor is szimbolikusak, ha személyes ismerőseid is szerepelnek benne. Próbáld megfejteni, mert biztos, hogy egy ilyen álmot átvitt értelemben kell érteni (gondolj az álomlátó/álomfejtő Józsefre szintén a Bibliából).
3.) Mehetsz pszichiáterhez is esetleg, de ne hülyítsd az anonimitás álarca mögé bújva az embereket...
"1.) Mikor olvastad/hallottad utoljára a Bibliának ezt a részét? Idézni én is tudok."
Egy órával ezelőtt olvastam a szent könyvet testvérem majd azon a napon, midőn bekövetkezik az Úr akarata te is meglátod magad előtt a helyes utat, s remélhetőleg a helyes útra vezet majd az Úr akarata. Idézni pedig azért tudsz testvérem, mert az Úr annó szabad akarattal áldott meg.
"2.) Az álmok bizonyos elemei akkor is szimbolikusak, ha személyes ismerőseid is szerepelnek benne. Próbáld megfejteni, mert biztos, hogy egy ilyen álmot átvitt értelemben kell érteni (gondolj az álomlátó/álomfejtő Józsefre szintén a Bibliából)."
Értsd már meg az Úr tiszán és érthetően fogalmazott számomra nekem ezt kell tennem meg kell mentenem az Úr gyermekeit az elkárhozástól.
"3.) Mehetsz pszichiáterhez is esetleg, de ne hülyítsd az anonimitás álarca mögé bújva az embereket..."
Megértem, hogy kételkedsz bennem, de arra kérlek, hogy az Úrban ne késlekedj, mert az ő akarata szent, s jaj annak, aki szembeszegül vele. A hitben hinni kell testvérem nem kételkedni fogad el azt, amit az Úr ad neked, mert ő nem kér érte cserébe semmit. :)
Abban, akit te Úrnak hívsz, nem kételkedem, a te épelméjűségedben annál inkább. Ő egyszer már megígérte, hogy nem pusztítja el még egyszer özönvízzel a világot (mellesleg Noé özönvize se az egész világot pusztította el - történelmi tény). Ha most neked bárki ilyet üzent, akkor az vagy nem az Úr volt, vagy hazudott, de a végtelen jóság nem hazudik. Sokkal jobban ismer ő minket, nem fogja elpusztítani a saját művét, ha akár csak egy igaz is van. Mellesleg nálunk sokkal bölcsebb ő és pontosan tudja, hogy ilyen fizikai szintű pusztítás, mint az özönvíz, butaság, és nem méltó az ő magasabb szintjéhez.
Szóval ha továbbra is komolyan gondolod ezt a badarságot, és nem érted meg, amit valóban akar tőled, akkor vagy fordulj tényleg elmeorvoshoz, vagy az egész világ rajtad fog röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!