Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Súlyzózzak tovább vagy zsírt...

Súlyzózzak tovább vagy zsírt égessek? De hogyan?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám h van rajtam kb 15 kg plusz. Egy ideje végzek súlyzós edzést, érzem is az eredményét, de a zsír még mindig többségben van. Szerintem szálkásításba kellene kezdenem, de az elõre kidolgozott szálkásító diétákkal nem tudok mit kezdeni, ugyanis vega vagyok, sôt olyan kûlönc kajákat sem tudok falun beszerezni mint pl cottage cheese stb.

Szerintetek hagyjam abba az edzést és próbáljak leadni elõször a súlyomból? De hogyan, mit és mikor egyek?

20F

2014. szept. 30. 08:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Sajnos én nem értek a vegákhoz, majd jön valaki és segít tuti :)

de az edzés mehet tovább+ aerob edzés

2014. szept. 30. 08:59
 2/10 anonim ***** válasza:

A súlyzós edzést azt mindenképp folytasd azt nem szabad abbahagyni. Szálkásító étrend kell mellé. Magas fehérje bevitel, alacsony CH és zsír. A szálkásító étrendre keress rá. Ha nem tudsz elég fehérjét bevinni akkor rendelj a netről tejsavó fehérjét és a napi össz fehérjebevitel felét pótolhatod azzal is. Multivitamin az kötelező még ez mellé.

Sok fehérje az mindenképp kell hogy minél több izmot tudj megőrizni az alacsony CH-val tudsz zsírt veszteni. Az edzéssel megpörgeted az anyagcseréd és segít abban hogy a lehető legkevesebb izmot veszítsd el miközben zsírból pedig sokat. Össze kell ezt rakni normálisan a kaját is meg az edzést is hogy tényleg legyen eredménye a munkádnak.

2014. szept. 30. 09:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezt én is letudtam volna írni, de írta a kérdező, hogy vega :) ilyenkor szója vagy nem tudom miből kéne fedezni a fehérjét?! erre amúgy én is kíváncsi vagyok
2014. szept. 30. 09:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Láttam én is hogy vega de azt is láttam hogy cottage cheese és ha az mehet akkor a tejsavó is. ha nagyon szigorúan veszzük a vegát akkor semmilyen állati eredetű kaja nem fér bele még a méz sem.

Sőt semmilyen állati eredetű dolgot sem hordhatsz magadon, bőr cipő, bőr öv, bőr kabát. Nekem van egy ilyen elvakult ismerősöm. Ez esetben csak a szója jöhet szóba, de ha nagyon leakarnám sarkítani akkor az sem.

Plusz ha teljesen vega valaki az totál kizárt hogy legyen rajta 15 kiló plusz :)

2014. szept. 30. 09:25
 5/10 anonim ***** válasza:
egyszeru: egyel kevesebbet mint eddig. akkor fogyni fogsz.
2014. szept. 30. 10:32
 6/10 A kérdező kommentje:

Megjegyzem még h Creatin Ph-X Pro-t szedek az edzés miatt.

Ha kitérünk a vegetarianizmusra, akkor fontos elmondanom, h állati eredetû HÚSSZÁRMAZÉKot nem eszek, a tejtermék az nem hús, ahogy a méz sem. Aki semmilyen állattól származó dolgot nem eszik az azt hiszem nem vega, hanem vegán. Lényegtelen, én csak húst nem eszek, ide tartozik a hal is, a felvágottak, a erõleves is mivel csonton fõzik...

Leves, fözelék, tészta minden mehet, aminek nincs köze húshoz. Pl chilisbabot is ehetek hús nélkûl, pizzát szalámi és sonka nélkül, bolognai szószt hús nélkûl, szóval nincs ezzel különösebb bajom. Mindössze a csirkemell kilõve, a sovány sûlt hús és minden olyan amit az ilyen diétás étrendekbe szivesen épitenek bele.

2014. szept. 30. 11:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Tojás?
2014. szept. 30. 11:20
 8/10 A kérdező kommentje:
a tojás sem hússzármazék :)
2014. szept. 30. 11:52
 9/10 anonim ***** válasza:

"olyan kûlönc kajákat sem tudok falun beszerezni mint pl cottage cheese"

A cottage cheese az magyarul túró, nagyon meglepődnék ha nem tudnád beszerezni. :)

2014. szept. 30. 11:58
 10/10 A kérdező kommentje:

tényleg túró? oO ne b@$sz...

Túrót szoktam vacsizni egy pici cukorral meghintve :)

2014. szept. 30. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!