Milyen szteroidokat ajánlotok? Ami aránylag hamar megdob.
Figyelt kérdés
nagy okosak ne írjanak lehetőleg! köszi!#stero
2014. szept. 29. 22:21
11/20 anonim válasza:
Amúgy tudjátok, hogy amit most csináltok az bűncselekmény? :D
12/20 anonim válasza:
Nem tudják. :) De a cucchoz sem értenek ahogy látom. Anapolon 50 a legjobb cucc. Milyen ember mondja egy szutyok szemesre hogy az a legjobb? :)) Propi+stana. Ez aránylag hamar megdob...pfff vannak bajok itt sok embernél
13/20 anonim válasza:
vannak hát.amugy én csipem a danát is ha sikerül beszerezni jóféle methandrostrenolone-t az annyit hoz amit nem sok más cucc,nyáron trenbolone mellé ment metha meg vagy 1500-2000mg testo az volt a jó flesh,de te neked jo lesz vmi kis lightos fos ami annyit hoz majd hogy utana megbanod mert rajossz elérted volna normal kajaval es edzessel
14/20 anonim válasza:
Nem szeretnék kötözködni, de megnézném hogy mikor nyomsz te be heti 2000mg tesztót.
15/20 anonim válasza:
ne kötözködj mert sanos be is nyomtam:DDDDDDDD
sőt elmondom neked hogy heti 300mg thaiger tren acetatt ment.heti 8mili susta és napi 30mg metha.utolag gondoltam rá nem kellet volna a 8mili susi de akkor már olyan rég ota nyomtam hogy totálhozzászoktam
16/20 anonim válasza:
de imádom ha valaki látatlanba szart se tud rolam és igyis kérdőre von igy csak annyit mondok hidd el nekem:)
19/20 anonim válasza:
Anapolon 50 a legjobb akkor is. Aztán hol érdekel bárkit is, ha egy barom hazavágja vele magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!