Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kondiba járó pasik többsége...

A kondiba járó pasik többsége miért érzi cikinek vagy értelmetlennek az aerobik és az ahhoz hasonló órákat?

Figyelt kérdés
Én is járok néha kondiba, de a vezetett órákon csak ezer évente egyszer lehet férfit látni. Én szoktam járni box-aerobikra. Zavar, hogy csupa nővel vagyok körülvéve. Pedig ez az óra nagyon kemény. Ráadásul pasi tartja az órát, aki nagyon jól és nagyon sportosan néz ki.

2014. szept. 25. 12:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Azért lényeges az eredeti kérdés szempontjából, hogy meleg vagy e, mert ha az vagy, akkor te stírölni való pasikat akarsz magad mellé szerezni. Arra még végképp nem vagyunk vevők, legalább annyira nem, mint a nőknek való aerobikra.
2014. szept. 28. 14:12
 22/25 A kérdező kommentje:

Barát, haver, edzőtárs nem csak olyan pasi lehet, aki tetszik, hanem inkább olyan, aki jó fej, akivel van közös nevezőnk, akivel hasonlóak a sportról alkotott elképzeléseink. Stírölni való pasi van elég a gépteremben meg a street-workout parkokban. Fölösleges lenne őket az aerobik órára bekönyörögni.

Oké, hogy a pasik többsége nem az aerobikot tartja a számára legmegfelelőbbnek, de hogy egy se legyen, akinek ez bejön...

2014. szept. 28. 21:10
 23/25 anonim ***** válasza:
Kettő tuti van, te és az edződ.:-)
2014. szept. 28. 21:12
 24/25 A kérdező kommentje:
Az edző pénzt kap ezért. Úgy szerintem sokan bevállalnák.
2014. szept. 29. 00:37
 25/25 Sowilo ***** válasza:

"Egyébként ha én küzdősportra mennék, akkor az kraw-maga lenne. "

Grat, kiválasztottad a legértelmetlenebb fa.szaságot az összes közül. :)

2014. okt. 16. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!