Hogyan tudhatom meg, hogy aerobik vagy HIIT?
Figyelt kérdés
Próbáljam ki mind2-t és akkor észreveszem pár hét múlva, hogy sok izmot vesztek-e, vagy esetleg adatokból lehet valamire következtetni, pl. magasság,testsúly,testzsír,hajlamos vagyok-e hízásra,mennyi az átlag pulzusom, stb.
Nem szeretnék időt fecsérelni és izmot veszíteni.
Elég fura kérdés, de na...
2014. aug. 21. 23:58
1/4 anonim válasza:
Hit,intervall nagyon jó!Lényeg,hogy ne éhgyomorra csináld,mert akkor izomból fogsz veszíteni.Egyébként a zsírégető aerob tartomány az azért baromság,mert akkor igaz ég a zsír és az izom is,de rohadt nehéz eltalálni hol is van a zsírégető tartomány. Nekem az volt nagyon nagy hibám,hogy nem reggeliztem és így nyomtam az intervallt,most már nem tennék ilyet. Érdemes ezeknek utánaolvasni a megfelelő oldalakon egyébként pl [link] Én netes hit,intervall edzéseket kerestem.Magyarországon Péntek Enikő profi ebben!
2/4 anonim válasza:
Onnan tudod meg, hogy mikor még kicsit lihegve folyamatosan tudsz beszélni, az aerob tartomány. De nem kell fosni, ha kicsit néha fölé megy a pulzus, nem lesz egyből izomvesztés, ez kicsit túl van aggódva.
3/4 anonim válasza:
Teljesen más a kettő.
Az aerobik valami "ugra-bugra" edzés lányoknak, a HIIT pedig egy monoton mozgásforma, ahol a magas és az alacsonyabb intenzitás váltakozik.
De ha esetleg az aerobra gondoltál...
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, aerobra gondolta, köszönöm a válaszokat.
2014. aug. 22. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!