A kondiba járó pasik többsége miért érzi cikinek vagy értelmetlennek az aerobik és az ahhoz hasonló órákat?
szerintem a kérdező nem fejlődést és hatékonyságot akar hanem sasolni meg csajozni edzés keretében:)
Természetesen nem fejlődnék jobban, ha lennének mellettem pasik, csak másként érezném magam. De ez is fontos. Egyébként vannak páros gyakorlatok. Ott pedig a testméret és az erő számít, nem az, hogy ki kire izgul, tehát fiúnak a fiú, lánynak a lány a jobb partner ilyen esetben.
Természetesen olyan srácokra gondolok, akik szívesen jönnek oda, akiknek nem kényszer a dolog, illetve akik nem gondolják azt, hogy másnak tesznek ezzel szívességet.
Szerintem az emberek a velük azonos neműekkel szívesebben vannak egy társaságban. Persze ez alól a szex, a tánc és romantikus séta kivétel, de az idő nagy részét azért nem ezek töltik ki. Egy pasi akkor van csajjal, ha akar tőle valamit, udvarol neki. Egyébként az idejét a haverokkal, barátokkal tölti. Persze vannak fiúsított csajok, akik próbálnak beleilleni a fiú társaságba, ugyanaz érdekli őket, mint a srácokat, de ezektől a csajoktól engem a Jóisten mentsen meg.
Tehát semmi másról nincsen szó, mint arról, hogy szívesebben lennék olyanok társaságában, akikkel lehet haverkodni. A csajok nem hozzám valóak és a csajos témák nem érdekelnek.
Stírölni való pasinak egyébként ott van maga az edző.
Én hobbi sportoló vagyok, nem profi. Nekem a sport szabadidős tevékenység is egyben. Szeretném, ha lenne látszatja, de azért vérre ne menjen.
oké kérdező,úgy néz ki,hogy a homár dologból kivágtad magad.
amúgy tényleg félreérthető,mert ha csak a mondatrészleteket nézünk akkor a nők zavarnak az edző fa-szi meg nagyon jól néz ki...ezt írtad.
egyszerű a dolog.
fogod magad,lemész ökölvívó edzésre és akkor nem úgy csinálsz mintha bokszolnál boxaerobikon,hanem bokszolni fogsz tanulni,motiváló környezetben.
és nem megy vérre,nem fog bántani egy kezdőt senki,úgyhogy ettől nem kell paráznod.
mondjuk jah én is megoldom,meg szerintem mindenki:)
akkor a birkózás lesz a kérdező sportja-
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Mint mondottam, ez a hely nekem ingyen van, a többi viszont nincs. Itt küzdősport, box, birkózás, ketlebell és más férfias dolgok nincsenek. Box-aerobik viszont van. Egyébként ha én küzdősportra mennék, akkor az kraw-maga lenne.
Akár a lányok, akár a fiúk érdekelnek, ha csak nézni tudom őket, az egy idő után unalmassá válik. Ha az óra nem érdekelne, akkor csak az edző miatt már nem járnék rá. Egyébként lehet, hogy jobb lenne, ha kevésbé nézne ki jól a srác, mert akkor jobban tudnék a feladatokra koncentrálni.
Minden látszat ellenére én ide sportolni járok és nem nézelődni. A fiúk az óráról a társaság miatt hiányoznak és nem másért.
"Egyébként lehet, hogy jobb lenne, ha kevésbé nézne ki jól a srác, mert akkor jobban tudnék a feladatokra koncentrálni. "
Azért ilyet nem mond egy hetero szerintem, de nekem aztán mindegy. Legalább nekünk több nő marad.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!